SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yanlışlıkla ‘azot’ verilen çocuğun annesine uzlaşı telefonu

Bu haber 26 Mayıs 2021 - 15:01 'de eklendi.

Geçtiğimiz yıl girdiği ameliyat sırasında oksijen yerine azot gazı verilmesi sonucu hayatı kararan Ege’nin annesine uzlaşı telefonu açıldığı ortaya çıktı. Anne İpek Yeşilçam, bu durumu sosyal medyadan duyurdu.

TORBALI’DA yaşayan İpek Yeşilçam, gözlerinde şaşılık olan iki çocuklarından küçük olan Ege’yi ameliyat için Torbalı Devlet Hastanesi’ne götürmüş ameliyata alınan Ege’ye, anestezi sırasında oksijen yerine azot gazı verilince kalbi durmuş ve beyninde ödem oluşmuştu. Doktorların müdahalesiyle hayata döndürülen Ege, yaklaşık 2 ay tedavi gören minik Ege, serebral palsi hastası olmuş, yüzde 100 engelli rapor almıştı. Mağdur olan Ege’nin annesi İpek Yeşilçam’a uzlaşı telefonu geldiğini, sosyal medya hesabından duyurdu.

YEŞİLÇAM, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Size çok kısa bişey anlatmak istiyorum ve bu paylaşımı paylaşarak herkese duyurmanızı istiyorum!

DÜN Ege’min doğum günüydü. Bizi Torbalı Başsavcılığından bir kişi arayarak uzlaşma teklifinde bulundu. Hatta tehdit eder gibi ‘uzlaşmaz isek davanın uzayacağını, zaten taksirle adam yaralamaktan yargılandığı için sanıkların çok fazla ceza almayacağını, manevî bir tazminat konusunda uzlaşmayı’ teklif etti!

İSTERSE cehenneme kadar sürsün! İsterse yarım gün ceza alsınlar! Biz davamızdan vazgeçmiyoruz! Sizin ve sizin gibilerin damgalandığını görmeden haklı mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Benim ve ailemin hayatını çocuğumun istikbalini çalmanızın bedelini kapkara sicilleriniz ile ödeyeceksiniz.

RİCA minnet ile bir yerlere gelen insanların baştan savma yaptıkları işe ehemmiyet göstermeyenlerin insan hayatını hiçe sayanların yaptıkları yanlarına kâr kalmayacak! Biz davamızdan vazgeçmiyor ve uzlaşmıyoruz!”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.