SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yakupoğlu: ‘Asfaltlama çalışmaları yaz ortasında tamamlanacak!’

Bu haber 27 Nisan 2022 - 22:56 'de eklendi.

Torbalı’da son günlerde hayli hız kazanan asfaltlama çalışmalarını yerinde kontrol eden Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu, çalışmaların yaz ortasına kadar tamamlanacağı müjdesini verdi

UZUN süredir ilçenin en önemli gündem maddelerinden birisi olan bozuk yollara asfalt serimi hızla ilerlemeye devam ediyor. Torbalı Belediyesi tarafından yapılan 10 bin tonluk ihalenin ardından Muratbey, Tepeköy ve Ertuğrul Mahallelerinde serim çalışmaları yapılmaya başlandı. Çalışmaları yerinde takip eden Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu, çalışmaların yoğun bir tempoda devam ettiğini ve yaz ortasına kadar tamamlanmasının planlandığını ifade etti. İlçe halkının yaşadığı mağduriyetin sona ermesi için çaba sarf ettiklerini ifade eden Yakupoğlu öte yandan çalışmaların tamamlanmasının ilçe halkından dilenebilecek en güzel özür olacağının da altını çizdi.

HÜKÜMET Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarını denetlerken sorularımızı yanıtlayan Yakupoğlu,  “Yaz aylarının gelmesiyle birlikte asfaltlama çalışmalarımıza hız verdik. Şu an Ertuğrul, Tepeköy ve Muratbey Mahallelerimizde yoğun bir çalışmanın içindeyiz. İnşallah en kısa sürede bu buralardaki çalışmalarımızı tamamlayıp yaz ortasına kadar tüm Torbalı’nın asfaltlama çalışmalarını nihayete erdireceğiz” şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALARIN aksamasına İZSU ve TEDAŞ’ın çalışmalarının neden olduğunu ifade eden Yakupoğlu, “İZSU çalışmaları nedeniyle takvimimizde 3 aylık bir aksama yaşandı. Ardından TEDAŞ çalışmaları devreye girdi ve yüklenici şirket çalışmalarını yarım bırakıp ilçeden ayrıldı.  Yaklaşık 3 ay TEDAŞ’ın kuyulara çözüm bulmasını bekledik ancak herhangi bir çözüm getirilmiyor çalışmaların daha fazla aksamaması için kazılan çukurları kapattık ve asfaltlama işlemine devam ediyoruz. Bu konuda Büyükşehir Belediyemiz de bizlere ciddi destek sunuyor. Temennimiz kısa sürede çalışmalarımı tamamlayıp, Torbalımızın yeniden eski huzurlu günlerine dönmesini sağlamak” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.