SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yabancı dil İngilizce sınıfları için sınav yapıldı

Bu haber 05 Temmuz 2021 - 1:13 'de eklendi.

Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 5.Sınıf ‘Yabancı Dil Sınıfı’nda eğitim görmek isteyen minik öğrenciler, ‘Yabancı Dil Sınıfına Kabul Sınavı’nda ter döktü.

Yoğun bir katılım ve tatlı bir yarış içinde geçen sınavın sonuçlarını merakla bekleyen öğrencilere, Okul müdürü Mustafa Er, sınav sonuçlarının 6 Temmuz 2021 Salı günü, okul web sitesinden ve whatsapp grubu üzerinden duyurulacağını söyleyerek sınavın çocuklarımız için hayırlara vesile olmasını diledi.

Pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirilen sınavda bütün öğrencilere su, şeker, maske ve el dezenfektanı dağıtıldı.

Öğrenciler sınavlarını olurken müdür yardımcımız tarafından velilerimize okulun birimleri gezdirildi. Son olarak okul konferans salonunda toplanan öğrenci velilerine müdürümüz tarafından okul tanıtımı ve bilgilendirmeler yapıldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.