SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Waffle ve kumpiri çok seviyoruz

Bu haber 06 Ekim 2018 - 9:41 'de eklendi.

BANKALAR Meydanı’nda hizmet veren Ortaköy Waffle ve Kumpir, Torbalı halkı tarafından yoğun ilgi görüyor. Ortaköy Waffle ve Kumpir’in işletmecisi Serdar Yıldız, ilçe merkezinde waffle ve kumpir satışı yapan tek işletme olduklarını, ev ve işyerlerine de servis yaptıklarını da söyledi. Yıldız: “İşletmemize gösterilen ilgi bizleri memnun ediyor” diye konuştu. Torbalılıların ‘waffle’ı sevdiğini söyleyen Serdar Yıldız, “İstanbul’daki şubelerimizde genellikle müşteriler arasında gençler ağırlıklıdır. Ama Torbalı’da gençlerin yanı sıra özellikle aile müşterilerimiz bir hayli fazla. Bu beni fazlasıyla şaşırttı. Torbalılıların sıcaklığı da fazlasıyla hoşuma gitti. Fiyatlarımızın uygun olması, orta gelirli vatandaşların da kolaylıkla bu tatlı çeşidini tüketmesini sağlıyor. Farklı lezzetler arayan herkesi işletmemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HAMUR, ÇİKOLATA VE MEYVELERİN UYUMU: WAFFLE!

SON yıllarda iyice popüler bir lezzet olan ‘waffle’ın satıldığı Torbalı’daki lezzet durağı Ortaköy Waffle ve Kumpir’in işletmecisi Serdar Yıldız’ın rengârenk sunumları ve taptaze meyveleriyle iştah açan ‘waffle’ı büyük ilgi görüyor. Bankalar Meydanı’ndaki İşbank karşısında hizmet veren Ortaköy Waffle ve Kumpir’in sahibi Yıldız, kaliteli ürün kullanımına özen göstermeni yanı sıra, hamurlarının özel bir formülü bulunuyor. Farklı lezzetler denemek isteyen misafirler istedikleri çikolata ve meyvelerden seçerek kendi ‘waffle’larını sipariş edebiliyor. Müşteri memnuniyetini felsefesi olarak benimseyen Serdar Yıldız, onlarca çeşit ‘waffle’ı bulunuyor. Bunlar sandviç, tabakta ve double waffle olarak sunuluyor. Meyveler ise sipariş anında taze olarak doğranıyor.  Henüz 1 aydır Torbalı’da hizmet vermesine rağmen, Ortaköy Waffle ve Kumpir’in menüsündeki ürünler oldukça yoğun bir talep görüyor. Misafirin isteğine göre ‘waffle’ın meyvelerinde değişiklik yapılabiliyor. Ayrıca mevsimine göre waffle meyvelerine eklemeler yapılıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.