SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Volkan İtfaiye kendi enerjisini üretecek

Bu haber 24 Şubat 2022 - 2:00 'de eklendi.

Torbalı’da son yıllarda güneşe yatırımlar büyüyor. Özellikle elektriğe gelen zamlardan sonra fabrikalar, alternatif çözüm aramaya devam ediyor. Son olarak Torbalı’nın yüz akı fabrikalarından Volkan İtfaiye, çatısına güneş enerjisi panelleri kurdurmaya başladı

ÇATI üstü güneş enerjisi santrallerinde maliyetlerin düşmesiyle sanayi tesislerinin taleplerinde artış yaşandığını bildirildi. Fabrikalar kendi elektriklerini bu şekilde temin ediyor. Son olarak ilçede faaliyet gösteren Volkan İtfaiye firması da güneş enerjisini tercih etti. Firma kısa sürede çatısına güneş panellerini yerleştirerek, kendi enerjisini kendi üretecek.

İLÇEDE özellikle yılbaşından sonra birçok firmanın daha güneş enerjisine yatırım yaptığı öğrenildi. Kendi elektriğini kendi üretmeye karar veren firmalar böylelikle çok yüksek gelen elektrik faturalarından tasarruf etmiş olacak.

ÖTE yandan güneş enerjisinden elektrik üreten güneş enerjisi sistemleri sayesinde tasarruflu elektrik tüketiminin aynı zamanda bir yatırım aracı haline geldiğini vurgulayan yatırımcılar bunun çok karlı olduğunu kaydetti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.