SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Volkan İtfaiye, çalışanlarının çocuklarını sünnet ettirdi

Bu haber 13 Haziran 2023 - 9:22 'de eklendi.

50’den fazla ülkeye itfaiye aracı ihraç eden ve dünyadaki en iyi itfaiye araçları üreten ilk 4 şirketten biri olan Volkan İtfaiye, çalışanları ile Geleneksel Çocuk Şenliği etkinliğinde bir araya geldi.

GELENEKSEL olarak düzenlenen Çocuk Şenliği’nde bu yıl ek olarak Volkan çalışanlarının çocukları sünnet edildi. Sünnet çocukları için mevlit okutuldu, dualar edildi ve daha sonra çocuklara armağanları takdim edildi. Davetlilere fabrika bahçesinde çeşitli yiyecek ikramları da yapılırken gün boyu süren eğlenceli aktivitelerde 600’ü aşkın misafir hoşça vakit geçirdiler.

VOLKAN İtfaiye Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsa Tecim günün anlam ve önemine dair gerçekleştirdiği konuşmada: “Tüm katılımcılara ve Volkan Ailesi’ne bugün burada bulundukları için teşekkür ediyorum. Bugün büyük bir şirket konumundayız ama bu yolculuk zorluklarla mücadele ve emek üzerine kuruluydu. 1972’de askerlik görevi sırasında Kastamonu’da bir ev yangınına tanık oldum. Engelli bir kadınla torununun can verdiği yangında bölgede itfaiye bulunmaması nedeniyle yaşananlar beni derinden etkiledi. Biliyosunuz itfaiye aracı üretmeye böyle karar verdim. Bugün sadece ileri teknolojide bir araç üretmiyoruz, insan hayatına dokunuyoruz. Bu bizler için çok değerli bir misyon. Bundan sonraki dönemde de ilerlemeye devam edeceğiz. Bundan sonraki en büyük hedeflerimizden birisi Meslek Lisesi projemiz. İtfaiye araçları teknolojisi üzerine kuracağımız bu okul sadece ülkemize değil tüm gönül coğrafyamıza hizmet edecek. Dünyanın unutulmuş, kalkınmada zorluk çeken mazlum ülkelerinin çocuklarını bu okullarda yetiştireceğiz. Hedeflerimiz hep büyüktü, artık daha da büyük. Dünyanın en önemli üreticilerinden biriyiz ve Allah’ın izniyle daha da büyüyeceğiz. Tüm katılımcılarımıza sevgilerimi sunuyorum. Sünnet olan çocuklarımızı tebrik ediyorum. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum.” açıklamasında bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.