SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Volkan Hoca Çiftliği’nde kurbanlıklar satışa çıktı

Bu haber 03 Haziran 2021 - 22:38 'de eklendi.

Yazıbaşı’da bulunan Şen Volkan Hoca Çiftliği, yaklaşan kurban öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Sadece Torbalı’ya değil çevre ilçelere de hizmet veren çiftlikte, yüzlerce büyükbaş ve küçükbaş hayvan satılmayı bekliyor.

İLÇEDE uzun yıllardır büyükbaş hayvan sektöründe hizmet veren Volkan Ekren, Kurban Bayramı hazırlıklarını sürdürüyor. İlçede bir dönem öğretmenlik de yapan ve şu an bu mesleğine ara veren başarılı isim, Kurban Bayramı’na 2 ay kala düğmeye bastı. Kurbanlık hayvanların yetiştiğini ve satışa hazır olduğunu anlatan Ekren, Yazıbaşı’daki çiftliklerinin, vatandaşların ziyaretine açık olduğunu söyledi. Çiftlikte bulunan ve her gün daha çok beslenen hayvanlar büyük özenle bakılıyor. Özel yem ve bakım araçları ile bakılan büyükbaş hayvanlar bu yıl da Kurban Bayramı için büyük talep görmesi bekleniyor

DİLEYENİN şimdiden kurbanlığını ayırtıp, ödeme işlemlerine başladığı çiftlikte kesim de yapılıyor. Modern kesimhane ve parçalama yerlerinde istenilen parçalara ayrılıp sahiplerine teslim ediliyor.

ÇİFTLİKLE ilgili bilgi veren Volkan Ekren, “Kurbanlıklarımızı büyük bir özenle bakıyoruz. Adağı olup da kesim yapmak isteyenler ya da şimdiden kurban bayramı için kurbanlıklarını belirlemek isteyenlere kapımız açık. Tüm Torbalılıları tesisimizi gezmeye, hayvanlarımızı görmeye bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Hayvanlarımız Kurban usullerine uygun şekilde 7 eşit parçaya tesislerimizdeki imkanlar kullanılarak ayrılır” diye konuşan Ekren, “Büyükbaş kesimlerimiz İslami kurallara uygun olarak, hijyenik ortamda, randevulu olarak yapılmaktadır. Kesimlerimiz randevulu olarak yapıldığından, hijyenik ortamda kesilen hayvanlar, belirlenen saatte kesilip kurban sahibine teslim edilir. Bunun neticesinde müşterilerimiz için çok değerli olan zaman, etkin bir şekilde değerlendirilmektedir.

Volkan Hoca İletişim: 0505 727 42 25

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.