SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Vicdansızlar! Azra’nın ismini kullanarak sosyal medyada hesap açtılar

Bu haber 15 Ağustos 2023 - 11:35 'de eklendi.

Vicdansızlar! Azra’nın ismini kullanarak sosyal medyada hesap açtılar

Dolandırıcılar her yolu deneyerek vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Son olarak SMA hastası Azra’nın ismini kullanarak sosyal medyada hesap açan dolandırıcılar Azra’nın adını kullanarak para topluyor

TORBALI’DA yaşanan dolandırıcılık olayı en çok da SMA hastası olan Azra’yı mağdur ediyor. Sosyal medya hesaplarında Azra Güngör’e destek olmak amacıyla kurulan “sma_azrayanefesol” sayfasını kopyalayan dolandırıcıların bu yöntemle para topladığı öğrenildi.

VATANDAŞLARIN iyi niyetini suiistimal eden dolandırıcılar yapmış oldukları bu yöntemle en çok da SMA hastası Azra’yı mağdur ediyor. Öte yandan Azra’ya destek olmak amacıyla kurulan yardım kampanyası sayfası ve gönüllüler, sahte hesabı ifşa ederek bu sayfaya yardım yapılmaması konusunda çağrıda bulundu.

TEK INSTAGRAM HESABI: SMA_AZRAYANEFESOL

YAPILAN açıklamada “Azra’mız adına açılmış bu hesap dolandırıcıdır! Azra’mızın tek ınstagram hesabı sma_azrayanefesol hesabıdır! Valilik izinli banka hesabımızın alıcı ismi Hakan Güngör yani babamızdır! Bunun dışındaki hiçbir hesaba, ibana veya kişiye itibar etmeyiniz! “sma_azrayadestekol” Hesabını açan ve hasta bir bebek üzerinden kendi ibanlarına para sahtekarlarını lütfen şikayet edelim” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.