SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Vicdan azabına 4 gün dayanabildi

Bu haber 21 Ekim 2022 - 0:57 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde 15 Ekim’de meydana gelen olayda 25 yaşındaki genç tabanca ile vurularak öldürülmüştü. Günlerdir aranan şüpheli polise gidip suçunu itiraf ederek teslim oldu.

OLAY 15 Ekim gecesi ilçeye bağlı Yedi Eylül Mahallesi’nde bulunan bir sitenin önünde meydana geldi. İddiaya göre C.D. (50) ile Hacı Akkoyun (26) arasında alacak-verecek meselesi yüzünden kavga çıktı. Bu esnada Akkoyun, tabancayla açılan ateş sonucu yaralandı.

KANLAR içerisinde yere yığılan ve ağır yaralanan Akkoyun, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ambulansa alınarak Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Akkoyun, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

C.D.’NİN OĞLU POLİSE TESLİM OLDU

ÖTE yandan olayla ilgili C.D.’nin oğlu olduğu öne sürülen Ş.D. (28), polise giderek suçunu itiraf etti ve teslim oldu. Şüpheli, cinayeti alacak verecek konusunda yaşadığı anlaşmazlıktan dolayı işlediğini söylerken, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Ş.D. tutuklandı. Ş.D.’nin babası C.D.’yi yakalama çalışmaları ise sürüyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.