SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Veteriner adaylarından Torbalı’daki barınağa ziyaret

Bu haber 08 Mart 2024 - 0:48 'de eklendi.

Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doçent Doktor Büşra Kibar Kurt ve intörn öğrenci grubu, Torbalı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti

GERÇEKLEŞEN ziyaret kapsamında, öğretim üyeleri ve öğrenci grupları, Özbey Mahallesinde bulunan hayvan barınağı ve ameliyathane alanlarını yerinde inceledi.

ZİYARETÇİLER, Torbalı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan uzmanlarla bir araya gelerek, hayvan sağlığı ve bakımı konularında bilgi alışverişinde bulundu.

TORBALI Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen hayvan refahı projeleri hakkında bilgi edinen Adnan Menderes Üniversitesi ekibi, hayvan barınağının günlük işleyişi ve ameliyathane hizmetleri konusunda detaylı bilgiler aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.