SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Verde Zeytinyağı ihracat şampiyonu oldu

Bu haber 22 Ocak 2023 - 0:56 'de eklendi.

Geçen yıl Türkiye’den en çok ambalajlı zeytin ve zeytinyağı ihracatı gerçekleştiren firmalar “İhracatın Yıldızları” olarak ödüllendirildi. Bu kapsamda Torbalı firması olan Verde Yağ Besin Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, Gıda ambalajlı zeytinyağında, ihracat şampiyonu oldu

TÜRKİYE’DEKİ tüm zeytin ve zeytinyağı ihracatçılarının çatı kuruluşu olan Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen “Zeytin ve Zeytinyağı Sektör Buluşması”nda “2021 Yılı Zeytin-Zeytinyağı İhracatı Ödül Töreni” düzenlendi.

WYNDHAM Grand İzmir Otel’de düzenlenen organizasyonda tören öncesinde “Zeytin ve Zeytinyağı Sektör Buluşması”nda Türk zeytin ve zeytinyağı sektörünün 2022/23 sezonunu tüm yönleriyle değerlendirildi.

ÖTE yandan törende Torbalı firması olan Verde Yağ gıda ambalajlı zeytinyağı ihracatında Türkiye şampiyonu oldu. Geçtiğimiz yılda bu alanda zirvede olan Verde, ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.