Torbalı’da Cumhuriyet Mahallesi 3501 Sokak No:9’da (Cumhuriyet İlkokulu yanında) hizmet veren Yağmur Kırtasiye, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde velilere bütçe dostu fırsatlar sunuyor.
İŞLETMECİ Türem Tekinkök tarafından 2 yıldır faaliyet gösteren Yağmur Kırtasiye’de, fotokopi ve e-Devlet çıktılarının yanı sıra kitap, oyuncak, çanta, beslenme çantası, kırtasiye ve ofis malzemeleri satışa sunuluyor.
İNDİRİMLER DEVAM EDİYOR
ÖZELLİKLE okul döneminde velilerin en çok talep ettiği ürünlerden olan defterlerde bu yıl hiçbir zam yapılmadı. Geçen yılın fiyatlarıyla satışa devam eden Yağmur Kırtasiye’de, çantalar ise 250 TL’den başlayan uygun fiyatlarla raflarda yerini aldı.
“FİYATLARIMIZI MİNİMUM SEVİYEDE TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ”
TÜREM Tekinkök, amaçlarının velilerin bütçesine katkı sağlamak olduğunu belirterek, “Kırtasiye alışverişinde vatandaşlarımızın rahat etmesi için fiyatlarımızı minimum seviyede tutmaya çalışıyoruz” dedi.