SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Velilerden sınıf öğretmenine sürpriz doğum günü

Bu haber 02 Kasım 2023 - 7:53 'de eklendi.

Gazi İlkokulu 2-I sınıf öğretmeni Betül Aydın için sürpriz doğum günü yapıldı. Velilerin katılımıyla gerçekleşen doğum gününde pastadaki mumları üfleyen Betül Hoca’nın yüzündeki mutluluk ise görülmeye değerdi.

GAZİ İlkokulu karşısında hizmet veren Demlik Kafe’de yapılan doğum günü etkinliği büyük ilgi gördü. Her şeyden habersiz bir şekilde mekana gelen Betül öğretmen, pastayı görünce şaşkınlığımı gizleyemedi.

DEMLİK KAFE DOĞUM GÜNLERİNİN ADRESİ OLDU

HER insan için yılda sadece bir defa gerçekleşen, en özel günlerin başında gelir doğum günleri. Günler kişiler için farklılık gösterse de her yüzdeki gülümseme aynı şeyi yansıtmalı; mutluluk! Demlik Kafe, müşterilerine özel bu günler için doğum günü için isteklerinize ve bütçenize yönelik kaliteli ve ekonomik çözümler sunuyor. Saniye Mert, “Çeşitli kuruluşların, firmaların, şirketlerin kendi bünyelerinde veya herhangi bir davet ve etkinlik alanında düzenleyecekleri organizasyonlar için yer temini de sağlıyoruz” dedi. Demlik Kafe İrtibat: 0 555 967 44 38

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.