SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Velilerden, Demlik Kafe’de 100. yıl kahvaltısı

Bu haber 01 Kasım 2023 - 7:43 'de eklendi.

Saniye Mert’in işlettiği Torbalı Mahallesi’ndeki Gazi İlkokulu karşısında hizmet veren Demlik Kafe, her yaş grubundan vatandaşın uğrak yeri olmaya ve organizasyonların merkezi olmaya devam ediyor.

DÜN de Gazi İlkokulu 2-I sınıfı velileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kahvaltıda bir araya geldi. Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle yaptıkları etkinlik keyifli sohbet eşliğinde devam etti. Demlik Kafe’nin eşsiz lezzetli kahvaltısıyla birlikte karınlarını doyuran veliler daha sonra mekandan ayrıldılar.

TOPLU ORGANİZASYONLARIN MERKEZİ OLDU

ÖZEL anların, toplantıların, kutlamaların, davetlerin, doğum günlerinin gibi en prestijli yüzü olan organizasyonların yapılabildiği Demlik Kafe, Torbalılıların gözdesi haline geldi. İşletmeci Saniye Mert, “Mekanımızda her türlü etkinlik yapabiliyoruz. Özellikle de kahvaltılar, doğum günleri, toplantılar…” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.