SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Veli Kaçar: ‘Uygur, bu kararından dönmelidir’

Bu haber 05 Nisan 2021 - 18:43 'de eklendi.

Torbalı Belediye meclis toplantısının ana gündemi, belediyenin kullanacağı yabancı sermaye kaynaklı yaklaşık 800 Trilyon değerindeki krediler… Belediyenin borçlanma talebine Cumhur İttifakı ortağı MHP Torbalı İlçe Teşkilatı’ndan da sert tepki geldi

MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar yaptığı açıklamada, “Kıymetli ilçe yöneticilerim, AK Parti ilçe başkanım, saygıdeğer meclis üyelerim, çok kıymetli Cumhur İttifakı’na gönül vermiş Torbalılı hemşehrilerim, değerli basın mensupları. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Toplantımıza başlamadan önce Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’a hastalığından dolayı cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum. Adlarının önünde belediye başkanı yazan, ama asli görevlerini unutanlara bir kaç şey hatırlatmak isterim. Belediyecilik nedir? Belediyecilik, ilçenin refahı için çalışmak, ilçenin halkına din, dil ve mezhep ayırt etmeksizin eşit hizmeti sağlamak, halkın her zaman iyiliğini düşünmektir. Belediyecilik, yorulmadan usanmadan çalışıp, tüyü bitmemiş yavrunun hakkını gözetmektir. 5 yıl ilçeyi yönetme hakkı tanımış büyük Torbalı halkına en şeffaf bilgileri vermek, sosyal belediyeciliği hayata geçirmektir. Ama bugün Belediye başkanı sayın İsmail Uygur’un bu belediyecilik tanımıyla uzaktan yakından alakası yoktur” dedi.

BU YANLIŞTAN DÖNÜLECEĞİNİ UMUT EDİYORUM

VELİ Kaçar yaptığı açıklamada, “İki yılda Torbalı’da kayda değer bir çivi çakılmamıştır. Bunu Torbalı halkı görüyor ve seçimde en doğru cevabı vereceğini biliyorum. Bir diğer husus Torbalı belediyesinin 800 Milyon lira kredi çekip çeşitli yatırımlarda kullanmak isteyişidir. Biz her zaman doğru ve Torbalı halkının yararına yapılan her işin destekçisi olan bir ittifakız. 800 Milyon lira nereye harcanacak? Torbalı’ya hangi hizmetler sunulacak? Bunların hiç biri açıklanmamış, sadece kredi için belediye meclisinden yetki istemiştir. Bu olay Torbalı halkının yarınını düşünen bizler için büyük bir sorundur ve bunu asla kabul etmeyeceğimizi buradan dile getiriyorum. Halkın vergilerini hibe edip, çekilen kredinin nerelerde kullanılacağını bilmek Torbalı halkının en doğal hakkıdır. Kendi seçmenine dahi bunu açıklayamayacak olmak bir utanç vesilesi olmalı ve derhal bu yanlıştan dönülmelidir. Bu vesileyle sayın İsmail Uygur’u uyarıyor ve bu yanlıştan en kısa zamanda döneceklerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.