SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Veli Kaçar parti binasını MHP’ye tahsis etti, açılış Cumartesi günü yapılacak

Bu haber 11 Kasım 2021 - 2:10 'de eklendi.

MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar, Tepeköy Mahallesi Kazımdirik Caddesi üzerinde kendi yaptırdığı binadaki bir daireyi partiye bağışladı. Parti binasının resmi açılışı Cumartesi günü saat 11.30’da il başkanı ve genel başkan yardımcılarının katılımıyla gerçekleşecek

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar, Torbalı siyaset tarihinde bir ilke imza attı. Kaçar kendisine ait Kazımdirik Caddesi üzerindeki binada bulunan bir daireyi Milliyetçi Hareket Partisi’ne tahsis etti. Böylelikle MHP Torbalı teşkilatının artık kendisine ait bir yeri olacak ve teşkilat parti binası, her başkan değiştiğinde yer değişikli yapmayacak.

PARTİ binasının resmi açılışı Cumartesi günü saat 12.00’da gerçekleşecek. Açılışa Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekillerinin de katılacağı öğrenilirken açılışa tüm Torbalı halkını davet eden MHP Torbalı Lideri Veli Kaçar, “Cumartesi günü partimiz için çok önemli bir gün. Artık kalıcı bir mabedimiz var” şeklinde konuştu.

Başkan Veli Kaçar, “Eskiden partimiz çok sık yer değiştiriyordu. Allah’a çok şükür artık partimizin kalıcı bir yer var. Partililerimize bu duyguyu yaşatmak bana nasip oldu. Bana bu imkanı veren parti büyüklerime ve teşkilatıma minnettarım” diyerek sözlerini tamamladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.