SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Veli Kaçar: Her kapıyı çalacağız

Bu haber 02 Ocak 2022 - 22:53 'de eklendi.

Göreve geldiği günden bu yana saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar ve yönetimi esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

HER gün yüzlerce vatandaşla bir araya gelip, dertlerini dinleyen Kaçar, “Her kapıyı çalacağız, her gönüle gireceğiz” dedi. Gittiği her yerde büyük bir ilgi ile karşılanan MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar, “Saha çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızla sürekli bir araya gelip dertleşiyoruz. Pandemi süreci ile beraber yaşadığımız sıkıntıları el birliği ile aşacağımıza inanıyorum. Bu büyük millet Allah’ın izniyle bunun da üstesinden gelecektir. Rabbim birliğimize, beraberliğimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.

MHP GÜÇ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

SAHA çalışmalarının yanı sıra üye çalışmalarının da hız kazandığı MHP, yeni katılımlarla gücüne güç katmaya devam ediyor. Üye sayısının hızla arttığını belirten MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar, “Partimize gelerek üye olan, bizlere güç veren tüm vatandaşlarımıza şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. El ele, omuz omuza, gönül gönüle hep birlikte çalışıp, ülkemize milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.