SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Veli Kaçar durmak bilmiyor!

Bu haber 19 Şubat 2022 - 0:28 'de eklendi.

Saha çalışmalarına aralıksız devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar, mahalle muhtarlarını ziyaret etti

YAPTIĞI saha çalışmaları ile dikkat çeken Kaçar, ilçe halkının sorunlarını, şikayetlerini ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Önceki gün de mahalle ziyaretlerine devam eden Kaçar, muhtarları da unutmadı. Torbalı Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Yedi Eylül Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Muratbey Mahallesi ve Alpkent Mahallesi muhtarlarını makamlarında ziyaret eden Kaçar, “Muhtarlarımızı tek tek ziyaret edip, mahallelerimizde yaşanan sorunlarla ilgili fikir alışverişlerinde bulunduk. Oldukça verimli bir görüşme oldu. Gösterdikleri misafirperverlikten dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“MAKAMDA OTURMAYA GELMEDİK”

MHP olarak her zaman sahada olduklarını ifade eden Kaçar, “Göreve ilk geldiğimizde söylemiştim, makamda oturmaya gelmedik diye. İlk günden bu yana sahadayız, saha çalışmalarımızı aktif bir şekilde sürdürüyoruz. İlçe yöneticilerimizle beraber sürekli vatandaşlarımızla bir aradayız. Bu süre içerisinde hemşehrilerimizle güçlü bir bağ kurduğumuza da inanıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi olarak gönüllere girmeye talibiz. Vatandaşlarımız da sağ olsunlar teveccüh gösteriyorlar, çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Yaptığımız saha çalışmaları üye kayıtlarımıza da olumlu bir şekilde yansıyor” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.