SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Vatandaş pahalılıktan esnaf kuru kalabalıktan şikayetçi

Bu haber 23 Haziran 2023 - 12:06 'de eklendi.

Kurban Bayramı’na günler kala çarşı pazarda bayram alışverişi telaşı da başladı. Ancak çarşı pazarda hareketlilik yok denecek kadar az. Pahalılıktan dolayı alışveriş yapamayan vatandaş da satış yapamayan esnaf da şikayetçi….

YAKLAŞAN Kurban Bayramı öncesi çarşı pazarda hareketlilik göze çarpıyor. Esnaf, vatandaşların alışverişi hareketlendireceğini umut etse de beklenen olmadı. Bayramlık almak isteyen vatandaşlar pahalılıktan dolayı eli boş dönerken esnaf da kuru kabalıktan şikayetçi oldu.

ZAMLAR VATANDAŞIN BELİNİ BÜKTÜ

İNSAN kalabalığından geçilemeyen çarşıda eski günlerinden eser yok. Her şeye gelen zam, giyim sektörünü de etkiledi. Geçen yıla göre yüzde 200 varan zamlar, vatandaşın bayramlık alışverişi planları suya düşürdü. Giyim mağazalarını gezen vatandaşlar çocuklarına birkaç ürün alabiliyor ya da hiç alamıyor.

ESKİ BAYRAMLAR MUMLA ARANIYOR

ZAMLAR sonrası zor günler geçiren esnaf, bayram öncesi bir nebze olsa da işlerde canlılık umsa da eski bayram hareketliliğini mumla arıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.