SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Vatandaş Aquapolis’teki fiyatlara isyan etti!

Bu haber 16 Temmuz 2022 - 19:43 'de eklendi.

Geçtiğimiz haftalarda kapılarını açan Aquapolis Yüzme Havuzu’ndaki fiyatlara isyan eden bir vatandaş sosyal medya hesabından yetkililere sitem etti.

MUSTAFA Görgü isimli bir vatandaş, “Torbalı hiçbir şeyi başaramadığı gibi ‘çökük bir sistemle’ havuzu açtı. Fiyatlar çok yüksek. Fiyat yükselince kalitenin artması lazım. Ancak bu durum Aquapolis’te öyle değil. Buraya gelen insanların isyanını yetkililerin durumu görmemesidir. Fiyat listesi; tam 100 TL, öğrenci 90 TL, çocuk ise 80 TL…

ÖĞRENCİ olan birisi 90 lira veriyor şaka gibi, bu kadar yüksek fiyat olmaz! Kapıda 90 TL verdiği zaman bu genç içeride ne yiyecek ne içecek? Belediyeler burada vatandaşına sahip çıkmalı ve yanında olmalı. Para kazanma derdinde olmamalı! Yazık” diye paylaşımda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.