SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Vatan Partisi İl Başkanı Rifat Mutlu’dan Torbalı’ya ziyaret

Bu haber 02 Ekim 2020 - 16:17 'de eklendi.

Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Dr. Rifat Mutlu, hafta sonu Torbalı’ya geldi. İlçe yönetimiyle bir araya gelen Mutlu, devam eden çalışmalar hakkında bilgi alarak gündeme dair açıklamalarda bulundu

Vatan Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz haftalarda terör örgütü PKK’nın kaçırdığı gençlerin nöbet tutan ailelere destek verdiği etkinlikle faaliyetlerine yeniden hız verdi. Koronavirüs salgını sebebiyle birçok projesini hayata geçiremeyen Vatan Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı, yönetim kurulu ve üyeleri, hafta sonu Dağkızılca Mahallesi’nde toplandı.

GÜNDEMİ YORUMLADI

Torbalı Vatan Partisi İlçe Başkanlığı hafta sonu Dağkızılca Mahallesi’nde Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Dr. Rifat Mutlu’nun katılımıyla gerçekleşen bir etkinlik düzenledi. Kovid-19 salgını nedeniyle mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyulan etkinlikte konuşma yapan Dr. Rıfat Mutlu, sözlerine Uluslar Arası Denizcilik Gününü kutlayarak başladı. Mutlu, etkinliği düzenleyen Torbalı İlçe Başkanlığına teşekkürlerini sundu. Tüm katılımcılara hoş geldiniz diyen başkan RANT Corporation Türkiye Raporu, Mavi Vatan gibi Türkiye’nin sıcak gelişmelerini değerlendirdi. Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Dr. Rifat Mutlu gündeme dair yaptığı konuşmaların ardından “Vatan Partisi Torbalı İlçe Teşkilatımız ile bir araya geldik. Partimizin izlediği yolu ve yaptığı çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Koronavirüs salgını nedeniyle birçok faaliyetimizi yapamadık. Vatan Partisi Torbalı İlçe Teşkilatımıza güvenimiz tam. Çalışmalarını destekliyoruz” dedi. Torbalı Vatan Partisi İlçe Başkanlığı Saymanı Gülşen Dağıtan “Sayın Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Dr. Rifat Mutlu’yu misafir etmekten dolayı çok mutluyuz. Kendisi evimizi şereflendirdi. Partimizin ilerleyen günlerde yapacağı etkinlik ve projeler için verimli bir etkinli oldu. Gelen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.