SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Uzman Estetisyen Dilara Toprak ‘güzellik merkezi’ açtı

Bu haber 07 Temmuz 2022 - 3:54 'de eklendi.

Uzman Estetisyen Dilara Toprak Ertuğrul Mahallesi 3018 Sokak üzerinde güzellik merkezi açtı. Dilara Toprak, aynı zamanda Torbalılı rap sanatçısı, müzik şirketi sahibi ve ilçemizin adını güzel bir şekilde duyurulmasına aracı olan Erdal Toprak’ın da eşi oluyor.

YILLARDIR sektörde olan Dilara Toprak, kendi deyimiyle ‘gerekli şartların olgunlaşmasının ardından’ kendi işyerini açtı. 330 metrekare büyüklüğe sahip olan işletmede 7 tane de işlem odası bulunuyor. Dilara Toprak BeauytCenter’da lazer epilasyon, bölgesel zayıflama, kalıcı makyaj, cilt bakımı, protez tırnak, microblading, dudak vitamini gibi işlemler yapılacak. Genç işletmeci Dilara Toprak, önümüzdeki Eylül ayından itibaren sauna ve masaj hizmeti de vereceklerini söyledi.

KALİTELİ ÜRÜNLER DENEYİMLİ PERSONEL

TOPRAK, ilçe halkına kaliteli hizmet sunmayı amaç edindiklerini anlatarak, bölge halkının önemli bir ihtiyacını giderdikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Toprak, “Bakım ve güzellik anlamında her türlü hizmeti son sistem teknolojik cihazlarımızın yanında, kaliteli ürünlerimiz ile deneyimli personelimizle hizmet vermekten dolayı onur duyuyoruz” dedi.

İŞLETMENİN MİMARİSİNİ UTUKU CAN BAHÇIVAN YAPTI

İŞYERİNİN mimarisi, Torbalı’nın en ünlü ve köklü müteahhidi Utku Can Bahçıvan tarafından yapıldı. Profesyonel ve alanında uzman kadrosu ile yola çıkan Dilara Toprak BeauytCenter, Sadık İleri Bulvarı üzerindeki Kahve Diyarı’nın arkasında hizmet veriyor. Dilara Toprak BeauytCenter İletişim: 0 532 475 53 35

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.