SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Uyuşturucu ile mücadele için bir araya geldiler

Bu haber 05 Ocak 2017 - 8:11 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi ve Kent Konseyi ilçede yaygınlaşma eğilimi gösteren  uyuşturucu kullanımı  ile mücadele amacıyla bir çalıştay düzenledi. Torbalı Belediyesi Meclis toplantı salonunda düzenlenen çalıştaya Kaymakamlık,Emniyet ve Jandarma olmak üzere pek çok resmi kurumun temsilcisi katıldı. Kaymakam Otcu, “Birlikte çözebiliriz”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan çalıştayda bir konuşma yapan Torbalı Kaymakamı  Kadir Sertel Otcu Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen bu toplantının büyük önemi olduğuna değinerek, “Torbalı’ya geleli henüz 15 gün oldu.Bu ilçeyi yavaş yavaş tanımaya başlıyorum.Torbalı ,İzmir’in hemen dibinde bulunan  ve yoğun göç alan bir yerleşim.Oldukça da dinamik bir kent.Bu tür yerleşimlerde bir takım sosyal sorunların yaşanması normal.Bu sosyal sorunları çözmek için kentin düşünen,fikir üreten kişi ve kurumlarının inisiyatif alması gerekiyor.Tobalı’da böyle bir çalıştay toplanması bu noktada çok önemli. Sorunun teşhisi ve yapılacak çalışmaların belirlenmesi adına herkesin bilgi paylaşımı yapması gerekiyor.Bu çalıştayın olumlu sonuçlar doğurması bizim bundan sonra göstereceğimiz çalışmalara bağlı.Yol haritamızı belirleyip koordineli biçimde adım adım ilerlersek uyuşturucu ile mücadeleden zaferle ayrılabiliriz” dedi.

Kaymakam Otcu’nun konuşmasından sonra her kurum temsilcisi çalıştaya katılanlara kendi alanıyla ilgili sunumlarda bulundu. Uyuşturucu ile mücadele etme konusunda yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.