SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Uygur Ailesi’nden Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Bu haber 25 Haziran 2021 - 23:43 'de eklendi.

Merhum Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un eşi Afet Uygur, oğlu Efe ve kızı Ege ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da ziyaret etti

MERHUM Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un eşi Afet Uygur, oğlu Efe ve kızı Ege ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’da ziyaret etti.

ÖNCEKİ gün CHP Genel Merkezi’nde liderle bir araya gelen Uygur Ailesi, bu süreçte kendilerini yalnız bırakmayan Kılıçdaroğlu’na teşekkür etti. Bu görüşmeye ait fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan Afet Uygur, “Yaşadığımız vahim olaydan sonra gerek hastanede bizleri ziyaret eden, gerekse de cenaze törenimizde bizi yalnız bırakmayıp acımızı paylaşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettim.

BİZİ bu süreçte ve sonrasında yaşanan seçim sürecinde yalnız bırakmadığı, sürekli elini omuzlarımızda hissettirdiği için kendisine teşekkür ettim. O’nun da tüm Torbalı’ya selamı var” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.