SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Uygun fiyatlı dükkan arayışı içerisinde olanlar dikkat!

Bu haber 28 Temmuz 2022 - 0:56 'de eklendi.

Artan gayrimenkul fiyatlarından sonra harekete geçen özel bankalardan birisi olan Burgan Bank, Türkiye genelinde uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını duyurdu. Banka, son olarak İzmir ilinde bulunan bir dükkanı satılığa çıkardı.

ÜLKEMİZİN önde gelen özel bankalarından olan Burgan Bank, İzmir ilinde bir dükkan sahibi olarak kendi işini kendi dükkanında yapmak isteyen veya sadece yatırım amacı ile bir dükkan sahibi olmak isteyen tüketiciler için yeni bir ilan yayınladı.

BURGAN BANK’TAN SATILIK DÜKKAN İLANI!

BURGAN Bank, İzmir’in Torbalı ilçesinde bulunan bir dükkanı satılığa çıkardı. Banka, Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkana ilişkin ayrıntıları paylaştı.Burgan Bank’ın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkanın, 52 metrekare büyüklüğünde olduğu öğrenildi. Söz konusu gayrimenkulün satışı için düzenlenmiş olan ihaleye katılmak isteyenler için ihale başlangıç bedeli 320 bin TL, ihale katılım bedeli ise 15 bin 104 TL olarak bildirildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.