SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Uygulama arttı, kazalar azaldı

Bu haber 29 Kasım 2021 - 3:38 'de eklendi.

Artan motosiklet kazalarına karşı harekete geçen trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği uygulamalar meyvesini verdi. Geçtiğimiz yıllara göre motosiklet kazalarında azalma meydana gelirken uygulamaların artarak devam edeceği belirtildi.

KAZALARI önlemek için harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler hemen hemen her gün ilçenin farklı yerlerinde yaptığı trafik uygulaması ile bir nebze olsun kazaların önüne geçti. Trafiğin yoğun olduğu bölgelerde uygulama yapan ekipler adeta göz açtırmadı. Denetimlerde tescilsiz, plakasız, ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullanan sürücüler ile özellikle egzoz açtırıp vatandaşları rahatsız eden sürücülere çok sayıda cezai işlem yapıldı. Son yıllarda görülmemiş bir şekilde artan uygulamalar sayesinde geçtiğimiz yıllara nazaran daha az sayıda motosiklet kazası meydana geldiğini belirten emniyet yetkilileri, özellikle sürücülerin bilinçlenmesi açısından sürekli uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.

TRAFİK ekiplerinin ilçenin trafik yoğunluğu olduğu bölgelerde yaptığı uygulamalar meyvelerini verdi. Motosiklet sürücülerinin azımsanmayacak şekilde arttığını belirten emniyet yetkilileri denetimlerini sıklaştırarak hem kazaların önüne geçmek hem de vatandaşları bilinçlendirmek için yoğun mesai harcıyor. Geçtiğimiz yıllarda çok sayıda motosiklet kazası meydana gelmiş ve birçok kişi hayatını kaybetmişti. Sürücülerin trafik kurallarına uyması amacıyla trafik ekipleri ve asayiş ekipleri koordineli bir şekilde çalışıyor. Uygulamalarda eksiklileri bulunan sürücülere ise gözünün yaşına bakılmadan cezai işlem uygulanıyor. Ehliyetsiz ve kask takmayan sürücülere ceza kesiliyor. Ruhsatsız motosikletlere ise el konularak kapatılıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.