SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ütü yaptırmak isteyenlerin adresi oldular

Bu haber 25 Aralık 2022 - 23:19 'de eklendi.

Kemal ve Hülya Yurdusev isimli karı koca çiftin, Muratbey Mahallesi’ndeki 80. Yıl Okulu arkasında açtığı Yaka Paça Ütü adlı işletme büyük ilgi görüyor.

FİRMADA; paça, fermuar, tamirat ve tadilat işleri yapıldığını söyleyen işletmeci Kemal Yurdusev, “Çalışan işçi ailelerin ütüye harcadığı zamanı en aza indirmek ve zamanının kendisine kalmasını sağlamak amacıyla bu dükkanı açtık. 15 parça üzerinde eşyası olan ve bizi arayan herkesin ütülük eşyalarını evden alıp, evine teslim ediyoruz. Açılmamızın üzerinden kısa süre geçmesine rağmen bize gelen dönüşler çok güzel” dedi. Dış giyim üzerine her türlü kesim dikim ve ütü tecrübesinin bulunduğunu söyleyen Yurdusev, “Hatta Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ustalık sertifikam bile var” diye konuştu.

ÜTÜ EVİNE AYAKKABI İLE GİRMEK YASAK

2013 yılından bu yana Torbalı’da ikamet ettiklerini, eşinin ve kendisinin de emekli olduğunu anlatan Kemal Yurdusev, “Eşim Hülya Yurdusev, hemşirelikten emekli. Ütüye harcanan zamanı konuşurken, ortaya böyle bir fikir çıktı. Muratbey Mahallesi’nde 20 metrekarelik dükkan tuttuk. Çünkü bu mahallede hitap ettiğimiz kesim daha fazla ikamet ediyor” diye konuştu. Hülya Yurdusev ise, dükkanlarının en önemli özelliğinden bahsederek, “İşletmemizin içine ayakkabı ile girmek yasak. Biz bile ayakkabıları çıkarıp, terlik giyiyoruz. Böylece hijyenik bir ortam sağladık” şeklinde konuştu. CEMİL ZEYBEKER

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.