SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Usta öğretici’ olmak isteyenler bu kursa katılmak zorunda!

Bu haber 21 Şubat 2023 - 10:42 'de eklendi.

Torbalı Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü’nde usta öğretici olarak görev yapacaklara yönelik oryantasyon kursu programı açılacak.

HALK eğitimi merkezlerindeki düzenlenen kurslarda usta öğretici olarak görev almak isteyen herkesin bu eğitimi alması gerektiğini belirten yetkililer, “Ülkemizde yaygın eğitim, Halk Eğitimi Merkezleri tarafından açılan çeşitli kurslarla gerçekleştiriliyor. Vatandaşlarımızın talebi ve ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda kurslar açıyoruz.

HALK Eğitim Merkezlerinde görev yapan/yapacak olan öğretmenler, kadrolu usta öğreticiler, görev alacak ücretli uzman ve usta öğreticilerin mesleki tecrübesine katkı sağlamak amacıyla Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün emirleri doğrultusunda öğretmen ve usta öğreticilerimize hizmet içi eğitim kapsamında oryantasyon kursları veriliyor” dedi.

AÇIKLAMAYA şu şekilde devam edildi; “Kursta katılımcılara yaygın eğitim, yetişkin eğitimi, yetişkin eğitiminde uygun program, içerik ve materyal kullanımı, eğitim-öğretimde temel kavramlar, mevzuat ve sistem uygulamaları, usta öğreticinin tanımı, görevi ve sorumlulukları, kurumsal iletişim, temsil ve protokol kuralları ile görevin gerektirdiği mevzuat, öğretimde öğretmenin rolü, alanlar ve öğretmenin beden dili ve ölçme değerlendirme konu başlıklarında eğitim verilecek. Oryantasyon eğitimi kurslarına katılmak isteyenler merkezimize başvurabilirler” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.