SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Üst üste 2 yıl da, Türkiye genelinde ilk 50’ye kaldılar

Bu haber 24 Temmuz 2023 - 14:04 'de eklendi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu, üst üste 2 yıl İzmir Ortaokulları arasında 1. olmuş ve ülke genelinde ilk 50’ye kaldı.

TORBALI’DAKİ ortaokul öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenlediği Eğitimde Başarılı Örnekler yarışmasında İzmir Ortaokulları arasında 1. oldu ve ülke genelinde ilk 50’ye kalarak büyük başarı elde etti.

OKUL, böylece sonucu 17 Ekim günü açıklanacak olan yarışmada Değerler Eğitimi alanında Türkiye 1.liği için yarışmaya hak kazandı.

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi; “Okulumuz, geçtiğimiz yıl ülke genelinde ilk 3 proje arasında yer alan “Drama ile Öğreniyorum” projemizden sonra bu yıl da “İyilik Kulübü” projemizle Türkiye 1.liği için yarışacaktır. Okulumuzu başarılarından dolayı tebrik ediyoruz…” denildi.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.