SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

ÜrkbayPen tüm bayileri geride bırakarak, FıratPen’in ‘bir numaralı’ bayisi oldu

Bu haber 30 Ocak 2023 - 1:15 'de eklendi.

Türkiye’nin ‘pen’ markası Fıratpen’in bayisi olan ÜrkbayPen, Türkiye genelindeki tüm bayilerini geride bırakarak birinciliği elde etti. Ege Bölgesi’nde üretimi yapılan farklı pen profillerinin bulunduğu fabrikaların arasında Fıratpen gibi kurumsal ve büyük bir markanın Türkiye birincisi olarak adını 1 numaraya yazdırdı

RAKİPLERİNİN İzmir genelinde daha çok iş yapmalarına ve bu bölgede daha yaygın bir ağa sahip olmalarına rağmen; ayrıca Fıratpen markasının merkezi olan İstabul’da çok satılmasına rağmen Türkiye genelinde bu başarıyı elde etmeleri fabrika sahipleri olan Önder Kaygusuz ve Ömer Ürkmez’i gururlandırdı. Türkiye’de en çok FıratPen üreterek, satan ve ihracat yapan ÜrkbayPen, ilçemize de bu gururu yaşattı.

BİRÇOK ÜLKEYE İHRACAT YAPIYORLAR

TORBALI LiderPen’in sahipleri olan Önder Kaygusuz ve Ömer Ürkmez, Buca Kaynaklar’da 8 yıl önce büyük bir yatırım yaparak 12 bin metrekarelik alan üzerine ÜrkbayPen’i kurdu. Bünyesinde 80 kişinin çalıştığı fabrikada üretilen ürünler, Türkiye’nin dört bir yanına gönderiliyor. Hatta ÜrkbayPen, Hollanda, Almanya, Irak, Dubai, İran gibi birçok ülkeye de ihracat yapıyor.

YAPIMI DEVAM EDEN TOKİ’LER İÇİN ÜRÜTİM YAPARAK, MONTAJINI GERÇEKLEŞTİRİYORLAR

TÜRKİYE’NİN en büyük TOKİ firmalarına hizmet verdiklerini söyleyen Önder Kaygusuz, “Ege Bölgesi’nde Seferihisar (540 daire), Ayrancılar (168 daire), Selçuk (1200 daire), Eskişehir (520 daire), Ankara Elmadağı (380 daire) bölgelerinde yapılan TOKİ konutlarına malzeme desteği sağlıyoruz. Ürettiğimiz FıratPen ürünlerinin montajını da biz yapıyoruz” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE GENELİNDE İŞİNİ EN İYİ YAPAN FİRMALAR ARASINDA İLK 5’E GİRDİ

BU yıl Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından işini en iyi yapan firmalar arasına girdiklerini ifade eden Ömer Ürkmez ise, “Yaptığımız işin kalitesinden hızından ödün vermeyerek bu güce ulaştık” dedi. Kendi sektöründe ülke genelinde bu işi yapan firmalar arasında ilk 5 marka arasına giren ÜrkbayPen, yeni yatırımlarla daha da büyümek istiyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.