SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Urfa Fıstık Bahçesi Torbalı Caddesi’nde açıldı

Bu haber 13 Ağustos 2021 - 3:20 'de eklendi.

Urfa’nın lezzetli tatlıları olan künefe, katmer ve burma kadayıfını Torbalı’ya getiren Ahmet Kılıçoğlu, “Şanlıurfa yöresine özgü bu tatlılara bayılacaksınız” dedi. Urfa Fıstık Bahçesi, Ertuğrul Mahallesi Torbalı Caddesi üzerindeki Vestel yanında açıldı. 150 metrekare büyüklüğe sahip olan işletmede 7 personel görev yapacak. Oldukça nezih ve ferah bir mekan tasarladıklarını anlatan işletmeci Kılıçoğlu, sattıkları tüm ürünleri de kendi imalatları olduğunu ve işletmelerinde hazırlayarak satışa sunduklarını dile getirdi. Doğu’da 3 şubelerinin daha bulunduğunu ve gün geçtikçe büyüyen, hızla gelişen Torbalı’ya da böylesine önemli bir yatırım yapmaya karar verdiklerini anlattı.

BİR KEZ TATLI YİYEN, BİR DAHA MUTLAKA GELİYOR

20 senedir tatlıcılık yaptığını ve işin mutfağında yetiştiğini ifade eden Ahmet Kılıçoğlu, “Torbalı’daki gelişmeyi ve büyümeyi yakından takip ediyoruz. Bu gelişime ayak uydurmak için buraya geldik ve uygun yer arayışımızı tamamladıktan sonra mekânımızı açtık. Açılışımızın üzerinden kısa süre geçmesine rağmen ilgi görüyoruz. İşletmemizden bir kez tatlı yiyen, bir daha mutlaka geliyor. Özellikle künefede çok iddialıyız. Peynirli, fıstıklı ve kaymaklı künefelerimizin yanı sıra burma kadayıf ile katmer ise eşsiz lezzete sahiptir. Leziz tatlılarımızdan yemek isteyen müşterilerimizi Torbalı Caddesi üzerinde bulunan mekânımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.