SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Üretimden montaja kadar tüm mobilya işlerinizi itinayla yapıyorlar!

Bu haber 07 Mayıs 2023 - 1:41 'de eklendi.

Sarbek Sanayi Sitesi’nde hizmet veren Arda Mobilya Dekorasyon, üretimden montaja kadar geçen sürede müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Evlerde ücretsiz keşif yaptıktan sonra istenilen ürünü imal eden firma, daha sonra montajı gerçekleştiriyor. Firma sahibi Mehmet Gelemerye, faaliyet gösterdikleri süre boyunca hiç şikâyet almadıklarını ve bu yüzden haklı gurur yaşadıklarını kaydetti.

İKİ kardeşin kurduğu Arda Mobilya ve Dekorasyon firması, evinizde kullanılan mutfak dolabı, yatak dolabı, vestiyer, hilton banyo, yaşam üniteleri imalatı ve montajını gerçekleştiriyor. Mehmet ve Murat Gelemerye’nin işlettiği Sarbek Sanayi Sitesi’ndeki 150 metrekarelik dükkanda hizmet veren Arda Mobilya ve Dekorasyon, evde ücretsiz keşif yaptıktan sonra istenilen ölçülere ve modele göre imalat yapıp, tekrar eve montaj yapıyor. Genç işletmeci Mehmet Gelemerye, “Bireysel müşterilerin yanı sıra fabrikalara da imalat gerçekleştiriyoruz. Firmamızın kurulduğu 8 yıl içinde yüzlerce ürün üretip montaj yaptık ve hiçbir şikayet almadık” diye konuştu.

KALİTELİ MALZEME VE İŞÇİLİK

MOBİLYA sektöründe kaliteden ödün vermeyerek sergilediği duruş, uzun yıllar sonucunda elde edilen bilgi birikimi ve tecrübeleri bulunduğunu söyleyen Mehmet Gelemerye, “Yüksek kalitede, özgün, kişiye özel tasarımlar oluşturmaktayız. Yaşanılan tüm mekanlarda kişiye ve mekana özgü, özgün çizimleri projelendirip, yüksek malzeme ve işçilik kalitesi ile konfor, görünüm zerafetinin yanında, fonksiyonellik ve işlevsellik katarak üretimlerimizi yapmaktayız. Dekorasyonu bir bütün olarak ele alıp; mobilya üretiminin yanında daire, ofis, villa, otel, cafe-restaurant dekorasyonlarında mekana özel tasarımlar üretip, tüm iç dekorasyon uygulamalarını büyük bir titizlik ile gerçekleştirmekteyiz” dedi.

ÜRETİMDEN MONTAJA KADAR…

ARDA Mobilya ve Dekorasyon firmasının işletmecilerinden Murat Gelemerye ise, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Beğenilerinizden, zevklerinizden, hayatta keyif aldığınız tüm güzelliklerden ilham alıp, mimari çerçevede harmanlayarak işlevsel, kaliteli, sadece Torbalılılara özel mobilyalar üretip huzur bulacağınız mekanlar yaratıyoruz. Mobilya üretimlerimizde ve dekorasyon çalışmalarımızda üretimden, son montaj aşamasına kadar geçen tüm süreçte müşterilerimizle aynı heyecanı paylaşıyor; iş bitiminde bir sanatçı gibi ortaya çıkan eserimizle haklı gurur yaşıyoruz. Firmamıza ulaşmak isteyen müşterilerimiz 0544 794 04 42 numaralı telefon ile irtibata geçebilir” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.