SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ünlü oyuncular Torbalı’ya geliyor

Bu haber 19 Kasım 2021 - 22:15 'de eklendi.

Pandemi nedeniyle uzunca bir süre tiyatroların sahnelenemediği ilçede elini bir kez daha taşın altına koyan Ali Dündar bu kez kahkaha tufanı estirecek bir oyunu Torbalı seyircisi ile buluşturacak.

TÜM evli çiftlerin sorunu anne, gelin ve kaynana çatışmasının komik hikayesi ’Medeni İlişkiler’ tiyatro oyunu Torbalı BKM sahnesinde  28 Kasım’da izleyesiyle buluşuyor!

KAHKAHALARINIZA engel olamayacağınız bu aile komedisinde, üstelik yeni çocuk sahibi olunmuşsa, tamamiyle bir mücadeleye dönüşen olayların sonunda kim kazanacak… Murat Eken, Melek Şahin, Seda Demir ve Sevinç Erol’un muhteşem performansı ile sahneye taşınan Medeni İlişkiler ile kahkaha dolu bir oyun ilçe sakinlerini bekliyor. Biletix ve Bosna Kahvecisi’nden satılan biletlere yoğun ilgi olurken, oyun günü BKM gişelerinde de biletlerin satışa çıkacağı öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.