SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ünlü oyuncular Torbalı’da sahne aldı

Bu haber 28 Kasım 2021 - 3:03 'de eklendi.

Fatih Kaplan’ın yazdığı “Kocam Nasıl Olsun?” isimli tek perdelik komedi oyunu dün akşam Belediye Kültür Merkezi’nde seyirci ile buluştu. Saat 20.00’da sahnelenen ve ücretsiz olan gösteriye ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi

TORBALI’DA dün Torbalı Belediyesi’nin katkılarıyla “Kocam Nasıl Olsun” isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Fatih Kaplan’ın yazdığı  Ufuk Kaplan, meslektaşı Mustafa Şahbaz’ın oynadığı “Kocam Nasıl Olsun?” isimli tek perdelik komedi oyunu Belediye Kültür Merkezi’nde seyirci ile buluştu. Saat 20.00’da sahnelenen ve ücretsiz olan gösteriye ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi.  Kahkaha tufanı estiren tiyatro oyununu yüzlerce Torbalılı vatandaş takip etti. Ayakta alkışlanan tiyatro oyunu, gelen seyirciler tarafından da çok beğenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.