SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ünlü film Torbalı’da çekilmiş

Bu haber 11 Mart 2021 - 9:58 'de eklendi.

Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu dışında çekim yerlerinin güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

ATA Demirer’in yıllar önceki televizyon programındaki karakterlerden biri olan Niyazi Gül’den esinlenerek yaptığı Niyazi Gül Dört Nala, filminin çekim yeri merak ediliyor.

NİYAZİ GÜL DÖRTNALA NEREDE ÇEKİLDİ?

NİYAZİ Gül Dörtnala filminin çekimleri İzmir’in Torbalı ilçesinde gerçekleştirilmiştir. 2015 yılında gösterime giren filmde Ata Demirer ve Demet Akbağ dışında Şebnem Bozoklu, Ayşenil Şamlıoğlu, Levent Ülgen, Ferit Kaya da rol alıyor.

NİYAZİ GÜL DÖRTNALA KONUSU NE?

PROFESÖR Veteriner Niyazi Gül, çocukluğundan bu yana hayvanlarla arası hep iyi olan, büyük-küçük baş fark etmez tüm hayvanların dilinden anlayan biraz sıradışı bir bilimadamıdır. İnsanların zevki için hayvanlara eziyet edilmesine, avcılığa, gerçek kürk tüketimine sonuna kadar karşıdır. Üniversitede dersleri hep eğlenceli geçen Niyazi Gül’ün bir de Hediye adında bir çalışanı vardır. Hediye hem Niyazi Gül’ün tüm işlerine koşturur hem de yıllarını verdiği gizli formülü bulması için deneylerine yardım eder. İzmir’de kendi halinde yaşayan Niyazi Gül’ün mütevazi hayatı Sultan Şahmerdan ve Rıza Kabakoz’un atlarını yarıştırma iddiası ile allak bullak olacaktır!

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.