SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Üniversiteyi bitirdikten sonra memleketine dönüp ‘hukuk bürosu’ açtı

Bu haber 01 Haziran 2021 - 23:41 'de eklendi.

TORBALILI genç avukat, eğitimini tamamladıktan sonra kendi hukuk bürosunu açtı. 24 yaşındaki Avukat Sıla Bağcı, miras hukuku, iş hukuku, icra ve iflas hukuku, ceza hukuku, aile Hukuku ve şirketler hukuku gibi birçok alanda çalışacak. 2019 yılında Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olan ve kendi söylemiyle ‘hukuk okumayı çocukluktan beri isterdim’ diye konuşan Bağcı, “Doğup büyüdüğüm yerde bir hukuk bürosu açmak en büyük hayallerimden biriydi. Çok şükür ki bu hayalimi gerçekleştirebildim” şeklinde konuştu.

‘DOĞUP BÜYÜDÜĞÜM YERDE HİZMET VERMEK EN BÜYÜK ONURDUR’

İZMİR’İN en hızlı gelişen ve büyüyen ilçeleri arasında ilk sırada olan Torbalı’da 110 civarında avukat görev yapıyor. Yetişen gençlerin, doğup büyüdüğü memleketlerine tekrar dönmelerinin ne kadar önemli olduğunun altını çizen Sıla Bağcı, “Bende, buranın bir genci olduğum için doğup büyüdüğüm yerde hizmet vermek en büyük onurdur benim için” diye konuştu. Bağcı Hukuk Bürosu; Tepeköy Mahallesi, Hüseyin Yener Caddesi 4506 Sok No:21’de hizmet veriyor

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.