SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

United Sport Akademi Torbalı, sporseverlere yepyeni bir deneyim sunuyor!

Bu haber 12 Aralık 2023 - 0:16 'de eklendi.

İzmir’in spor ve yaşam kulübü olarak öne çıkan United Sport Akademi Torbalı, 18 yıllık tecrübesi ve yenilikçi anlayışıyla sporseverlere benzersiz bir deneyim sunmaya devam ediyor. Spor merkezi olmanın ötesinde bir yaşam kulübü olarak hizmet veren tesis, sosyal etkinlik alanları ve zengin tesis içi programları ile dikkat çekiyor.

SPOR tutkunlarının vazgeçilmez adresi haline gelen United Sport Akademi Torbalı, akademik eğitimli antrenörleri, 18 yıllık birikimi ve yapılan araştırmaların ışığında kişiye özel hazırlanan antrenman programlarıyla müşterilerine kaliteli bir spor deneyimi sunuyor. Eğitmenler, sporculara egzersiz ve hareketlerinde birebir destek sağlıyor.

TESİS, sadece fitness odaklı değil; hafta içi her akşam düzenlenen Yoga, spinbike, crosfit, pilates, zumba, oryantal, crunch, F1 circuit, Tabata ve interval cardio gibi geniş bir grup ders yelpazesi ile dikkat çekiyor. Bu çeşitlilik, sporseverlere farklı antrenman seçenekleri sunarak hem eğlenceli hem de etkili bir spor deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.

UNİTED Sport Akademi Torbalı, spor ve sosyal etkinlikleri bir araya getirerek müşterilerine hayatlarını keyifli kılmak adına benzersiz bir platform sunuyor. Tesisin müşteri odaklı yaklaşımı ve geniş spor programıyla, İzmir’in en çok grup dersi veren salonları arasında öne çıktığı gözlemleniyor.

SPOR ve sağlıklı yaşam tutkunları için United Sport Akademi Torbalı, kaliteli hizmet anlayışıyla bölgede adından sıkça söz ettiriyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.