SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Umut Kuzgun, Pro Lig 70.3 kg’da şampiyon oldu

Bu haber 04 Eylül 2023 - 10:41 'de eklendi.

Ulusal ve uluslararası birçok şampiyonada Torbalı’yı temsil ederek göğsümüzü kabartan Kuzgun kardeşler girdikleri her turnuvadan derecelerle dönüyor. Son olarak Umut Kuzgun, yer aldığı Pro Lig’de 70.3 kilogramda şampiyon olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

DENEYİMLİ sporcu maç sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “En başta üstümde çocukluğumdan bu yana emeği olan abim Hamdi Kuzgun’a çok teşekkür ederim. Her daim yanımda motive olup arkamda dağ gibi durdu, hiçbir zaman güveni eksilmedi. Sonsuz teşekkürler abi.

VE değerli takipçilerime arkadaşlarıma beni sürekli destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu başarı tesadüf değildi, çok emek çok ter döktük ve bunun karşılığını aldık. Şükürler olsun. Organizasyonda bize yer veren değerli Federasyon Başkanımız Ali Arık’a da şükranlarımı sunuyorum.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.