SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Um&Ar gücüne güç kattı

Bu haber 27 Eylül 2018 - 14:30 'de eklendi.

UZUN yıllardır Torbalı’da hizmet veren Um&Ar Profesyonel Site ve Apartman Yöneticiliği firması kadrosunu güçlendirdi. Yıllardır yöneticilik yapan emekli polis memuru Hüseyin Taş, Um&Ar’da çalışmaya başladı. İlçenin ilk profesyonel apartman yöneticiliği firması olan ve yaptığı başarılı işlerle adını duyuran deneyimli firma, bundan sonra Taş’ın da katkılarıyla daha da büyümeyi hedefliyor. Um&Ar Apartman ve Site Yöneticiliği firması sahibi Nuri Azaplar, “Hüseyin Taş’ın da kadromuza katılmasıyla birlikte daha da güçlendik” diye konuştu.

‘TORBALI’DAKİ İHTİYACI GİDERDİK’

AZAPLAR’IN sahibi olduğu firma ile hem site yöneticiliği hem de danışmanlık hizmetlerini sunuluyor. Yüksek bedeller ödenerek yapılan çoklu konutların, doğru yönetilememesinin, apartman ve site sakinlerinde sıkıntılara neden olduğuna dikkat çeken Azaplar, “Apartman sakinleri, yöneticilerini kendi aralarından seçiyor. Profesyonelce yapılmadığı için sıkıntılar yaşanıyor. Bu kapsamda Um&Ar Profesyonel Site-Apartman Yöneticiliği firması Torbalı’daki bu açığı doldurdu” diye konuştu.

TORBALI’NIN İLK MAAŞLI SİTE YÖNETİCİSİ

1997 yılından bu yana apartman yöneticiliği yapan, 2010 yılından bu yana da profesyonel bir şekilde bu işi gerçekleştiren ve Torbalı’nın ilk maaşlı site yöneticisi olan Nuri Azaplar, geçtiğimiz yıllarda Ertuğrul Mahallesi Ziraat Bankası arkasına Um&Ar Site Yöneticiliği adı altında bir büro açmıştı. Azaplar, site-apartman yöneticisi olarak görevlendirilen ve her yıl değişen kat malikleri, sorunları gidermeye çalışmakta olduğunu, fakat kendilerine ait özel işlerinin de olması nedeniyle bu sorunlarla yeteri kadar ilgilenilemediğini söyledi.  Nuri Azaplar, bu nedenle aidatların toplanması, bahçe bakım-onarım, güvenlik, teknik, temizlik vs. hizmetlerinin aksamasına ve zaten yeterli seviyede olmayan komşuluk ilişkilerinin iyice zedelenmesine neden olmakta, günün yorgunluğunu atmak için gelinen evde huzurun kaçtığını söyledi.

‘BU SORUNLARIN GİDERİLMESİ DENEYİM VE BİLGİ GEREKTİRİYOR’

GÜNÜMÜZDE yaşam şartlarındaki değişim, site ve apartmanlar da birbirlerini tanımayan insanların yaşadığı küçük yerleşim merkezlerine dönüştürmekte olduğunu söyleyen Nuri Azaplar, değişim ile birlikte komşuluk ilişkileri gerilemekte olduğunu, site ve apartman yönetimi ile ilgili yeni sorunlar ortaya çıktığını dile getirdi. Bu sorunların giderilmesinin deneyim ve bilgi gerektirdiğinin altını çizen Nuri Azaplar, “Her türlü konutta, Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında site-apartman yöneticisi olarak hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.