SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ülkemizin hazine sandığı inci’de açılıyor

Bu haber 11 Şubat 2022 - 21:33 'de eklendi.

‘Ülkem Hazine Sandığım’ isimli eTwinning projesi İnci Hikmet Tözün Anaokulunda uygulanmaya başlandı.

PROJEYİ uygulayan, İnci Hikmet Tözün Anaokulu öğretmeni Meryem Yıldız projeyle ilgili olarak  hedeflerini  Ülkem Hazine Sandığım projesi ; çocukların kültürel, doğal ve tarihi değerleri tanıma, koruma ve yaşatma konusunda farkındalıklarını artırma, kendini tanıma, farklılıklara saygı duyma  becerilerini destekleme, akranları ve yakın çevreleri ile yaparak yaşayarak deneyimleyebilecekleri etkinlik süreçlerine rehberlik etme’’ şeklinde açıkladı.

PROJENİN hedefleri doğrultusunda  zengin kültürel değerlerimize dikkat çekilecek; süreç içerisinde her ay birbirinden farklı, eğlenceli ve öğretici etkinlikler minikler tarafından hayat bulacaktır. Planlanan etkinlikler rehberliğinde Ege Bölgesinden başlayarak, Marmara, Güney Doğu, Doğu Anadolu, İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz olmak üzere ülkemizin 7 bölgesinin öne çıkan değerleri minik öğrencilere öğretilecek, konular işlenirken okulöncesi müfredatında yer alan kazanım ve göstergeler projeye entegre edilerek öğrencilerin gelişim alanları farklı yönlerden desteklenecektir.

ÜLKEMİZİN birbirinden değerli hazineleriyle küçük yaşta tanışacak olan minikler, kültürümüze sahip çıkarak toplumun geleceği ile ilgili önemli bir sorumluluğu proje sayesinde öğrenerek, üstleneceklerdir. “Ülkem Hazine Sandığım” Projesi Türkiye’ nin farklı illerinden katılan 10 öğretmenin ortaklığı ile gerçekleşecektir.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.