SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ülke genelindeki KEY Kolejleri arasında ‘Torbalı’ birinci oldu

Bu haber 24 Mayıs 2021 - 23:58 'de eklendi.

TORBALI KEY Koleji Anadolu Lisesi 10.Sınıf öğrencisi Osman Tuncay Özbek, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Türkiye geneli KEY Koleji Anadolu Liseleri arasında düzenlenen Online Satranç Turnuvası’nda birincilik elde ederek okulunu gururlandırdı. Birincilik kupasını Torbalı KEY Koleji Kurucusu Taner Çankaya takdim etti. Taner Çankaya, öğrencileriyle gurur duyduğunu, Torbalı KEY Koleji olarak sosyal kulüplerle her daim öğrencilerini sınırsız destekleyeceğini belirterek, bu kulüplerin önemine işaret etti.

KULÜPLER, ÖĞRENCİLERİN KENDİSİNİ YÖNLENDİRECEKLERİ ALANLARI KEŞFETMEDE YARDIMCI OLUYOR’

KEY Koleji programlarının önemli bir yönünün de kulüpler ve ders dışı etkinlikler olduğunu ifade eden Çankaya, “Öğretmenlerin, öğrencileri ile kişisel ilgi alanlarını paylaşma, veya belki bunları keşfetme fırsatına sahip oluyorlar. Öğrencilerin de aynı şekilde ilgi duydukları bir konuda öğretmenleri ile çalışma veya bu konuyu keşfetme fırsatları yakalıyorlar. Bu programlar sayesinde öğretmenler ve öğrenciler sınıfta kurulan iletişimi güçlendirebilecek ve çoğaltabilecekler dedi.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.