SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ülke genelinde düzenlenen yarışmaya damga vurdu

Bu haber 27 Mart 2023 - 0:24 'de eklendi.

Mustafa Çoban İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Almira Bozdoğan, ülke genelindeki ilkokullar arasında düzenlenen ‘Geleceğim İçin Sıfır Atık’ isimli resim yarışmasında Türkiye 2.’si olarak büyük gurur yaşattı.

NİĞDE’NİN Bor İlçesinde eğitim öğretim veren Bor Bekir Sami Baran İlkokulu tarafından Türkiye genelinde ki ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katılabileceği bir resim yarışması düzenledi. Çevre sorununa dikkat çekerek öğrencilerde sürdürülebilir çevre bilinci oluşturmak amacıyla düzenlenen resim yarışmasına Torbalı’dan da çok sayıda öğrenci katıldı.

1500 TL ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU

YARIŞMA birincisi İstanbul Pendik Buhara İlkokulu öğrencisi Sude Mina Çakar olurken, ikinciliği ise Torbalılı öğrenci elde etti. Bu başarısı ile ailesi ve öğretmenlerini gururlandıran Almira 1500 TL ödülün sahibi oldu. Niğde Yeşilgölcük Merkez Cumhuriyet İlkokulu’ndan Ömer Faruk Tonel ise üçüncü oldu

ÖĞRENCİLER VE OKULLAR KOMİSYONUMUZCA DEĞERLENDİRİLDİ

BOR Bekir Sami Baran Ilkokulu Müdürü Bülent Alan, yaptığı açıklamada, ‘Okulumuzun düzenlediği türkiye geneli ulusal resim yarışması sonuçlandı. Türkiye geneli ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri arasında düzenlediğimiz 62 adet resmin katıldığı  ‘Geleceğim Sıfır Atık’ konulu ulusal resim yarışmasında, dereceye giren öğrenciler ve okullar komisyonumuzca değerlendirildi. Yarışmaya eser gönderen tüm öğrencileri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’ dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.