SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Uğur’un bursluluk sınavına yoğun ilgi

Bu haber 22 Aralık 2021 - 0:20 'de eklendi.

Öğrencilerin başarı düzeylerini ölçmelerine imkan tanıyan ve 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için Torbalı Uğur Kurs’ta burs olanağı sağlayacak Uğur Kabul Sınavı, Türkiye genelinde 8-9  Ocak 2022 tarihlerinde yüz yüze gerçekleştirilecektir. Sınavda başarılı olan öğrenciler, belirlenen oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirilecektir.

TORBALI’NIN en eski  kurs merkezlerinden olan Torbalı Uğur Kurs, ücretsiz bursluluk sınavı düzenliyor.Sınavda başarılı olan öğrenciler, belirlenen oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirilecek. Kurs merkezinde tüm hijyen kurallarının uygulandığı bir ortamda sınava girecek olan öğrenciler, hayalleri doğrultusunda da önemli bir adım atmış olacak.

TÜRKİYE’NİN UĞUR’U 54 YAŞINDA

İSTANBUL’DA 26 Kasım 1968’de ilk dersini vererek eğitim serüvenine başlayan Uğur, bugün Türkiye’nin 52 ilindeki 127 kurs merkezinde eğitim veriyor. 54 yıldır eğitim sektörünün önde gelen aktörlerinden olan Uğur, çocuklarının iyi eğitim almasını isteyen velilerin, başarılı olmak isteyen öğrencilerin ve mesleklerini profesyonelce icra etmek isteyen öğretmenlerin güvenilir limanı oldu. Üstelik Laleli’de 3 odalı bir dershane olarak eğitim hayatına başlayan Uğur markası bugün; 4 kıtada, 9 ülkede, 6 üniversitesi, 6 dil okulu ve tüm kademelerde eğitim veren okulları bulunan BAU Global eğitim ağına dönüşmüştür.

UĞUR DİJİTAL 1 AY ÜCRETSİZ

TÜRKİYE genelinde 5,6,7,8,9,10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek Uğur Kabul Sınavı sonuçlarına göre öğrenciler, burs kontenjanı kapsamında burslu okuma şansı elde edecek. 5,6,7. Sınıf öğrencileri için düzenlenecek sınav, toplam 60 sorudan oluşacak ve sınavın süresi 90 dakika olacak. 8, 9, 10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik sınavın süresi  120 dakika olacak. 8.sınıflara 75 soru,  9 ve 10.sınıflara 80 soru, 11.sınıf öğrencilerine ise 90 soru yöneltilecek. Başarı yolunda öğrencilerin yanında olduklarının altını çizen Torbalı Uğur Kurs Müdürü Buse Öz, ‘’2008 yılında ilçede açılan ve Torbalı’nın en eski kurs merkeziyiz. Üniversite ve liselere binlerce öğrenci yetiştirdik. İlk günden itibaren hiç durmaksızın öğrencilerimizi hedeflerine ulaştırmak için; nitelikli yayınlarımızla, uzman ve deneyimli öğretmen kadromuzla çalışmaya devam ediyoruz.  Türkiye genelinde gerçekleştireceğimiz Uğur Kabul Sınavı’na Uğurlu öğrencilerimizin yanı sıra Türkiye genelindeki tüm öğrenciler katılabiliyor. Böylece öğrenciler, sınavdan aldıkları puana göre hem eksiklerini görme şansı buluyor ve kendi akademik düzeyini değerlendirebiliyor.  Sınav sonuç karnesini alan tüm öğrencilere dijital  eğitim platformu Uğur Dijital’e 1 ay süreyle erişim hakkı veriyoruz.’’ Dedi. Buse ÖZ , ‘Bizler Torbalı Uğur Eğitim Kurumu olarak 14. yılımızı kutluyoruz. Bu ondört yılda Torbalı’nın en saygın, başarılı ve en iyi kalitedeki eğitimini veren kurumu olduk. Sadece akademik başarıda değil, yaptığımız her işte, o işin en iyisini yapmak istiyoruz. Eğitim hayatı insanın hiç bitmeyen bir serüvenidir. Ve aynı zamanda bilim, sonu olmayan derya denizdir. Hangi yaşta olursanız olun, hangi başarıları elde etmiş olursanız olun hala bilmediğiniz çok şey vardır. Bizler öğrencilerimizi donanımlı bir şekilde yetiştirerek eğitimin zirvesinden yaşamın zirvesine taşıdık ve taşımaya da devam edeceğiz. Uğur Kurs Merkezi de Torbalı ‘da yerini almış lider eğitim kurumu olarak eğitim hayatına devam ediyor.’ şeklinde sözlerine devam etti.

UĞUR KABUL SINAVINA BAŞVURULAR BAŞLADI! SON BAŞVURU 7 OCAK’TA

SINAVA başvuran tüm öğrenciler  HES Kodu ile yüz yüze sınava kabul edilecek. Öğrencilerin Hes kodları web başvurusunda alınacak ve sınav günü de kontrol edilerek öğrenciler kursa alınacak. Sınav esnasında malzeme alışverişi yapılmayacak. Temiz hava sirkülasyonu sağlanması amacıyla sınıf   kapıları açık şekilde sınav gerçekleştirilecek. Uğur Kabul Sınavına  başvurular  7 Ocak tarihinde sona erecek. Başvurular www.ugurkurs.com.tr/uks   web sitesi üzerinden  yapılacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.