SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Uğur Kurs’tan belediye çalışanlarının çocuklarına % 20 burs

Bu haber 23 Aralık 2022 - 23:22 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi ile Torbalı Uğur Kurs Merkezi arasında belediye çalışanlarının çocuklarını kapsayan yüzde 20 eğitim indirimi protokolü imzalandı      

TORBALI Uğur Kurs Müdürü Simge Tikankuş, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Torbalı Belediyesi ile Torbalı Uğur Kurs Merkezi arasında eğitim protokolü imzalandı. Buna göre Torbalı Belediyesi’nde çalışan personellerin çocukları, Torbalı Uğur Kurs Merkezi’nden yüzde 20 eğitim indirimi alacak.  Öte yandan indirimler yeni kayıtlar için geçerli olacağı belirtilirken, protokolün 31 Ocak 2023 tarihinde sona ereceği ifade edildi.

YAPILAN protokolün ardından açıklama yapan Torbalı Uğur Kurs Müdürü Simge Tikankuş, “Çocuklarımızın geleceğe daha iyi bir şekilde hazırlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamda bize destek olan Torbalı Belediye Başkanımız Mithat Tekin’e de çok teşekkür ederim. Protokolümüz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

TORBALI Belediye Başkanı Mithat Tekin ise protokolün hayırlı olmasını dilediğini ifade ederek, “Belediyemiz ve Uğur Kurs Torbalı Şubesi ile imzalanan protokol gereği çalışanlarımızın kendi çocukları için geçerli olmak üzere 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemine ait Milli Eğitim mevzuatı çerçevesinde güncel kayıt ücretleri üzerinden yüzde 20 oranında eğitim indirimi sağlanacak. Hayırlı, uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.