SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Uğur Kurs’ta mezun grup dersleri 12 Eylül’de başlıyor!

Bu haber 09 Eylül 2023 - 11:58 'de eklendi.

2007-2008 eğitim öğretim dönemine Torbalı’nın tek üniversiteye hazırlık kurs merkezi  olarak başlayan Torbalı Uğur Kurs Merkezi eğitimdeki başarısını koruyarak ilçeye hizmet vermeye devam ediyor. Yıllardır binlerce gencin hayalini gerçeğe dönüştürmede yardımcı olan Uğur Kurs Merkezi’nde mezun grup dersleri 12 Eylül’de başlıyor!

TORBALI Uğur Kurs Merkezi Müdürü Simge Tikankuş, “Öğretimde  17. Yılına girecek olan Torbalı Uğur Kurs Merkezi, her geçen gün başarı grafiğinden asla ödün vermeyerek  her geçen yıl ki başarısını daima daha da ileriye götürmekte. Torbalı Uğur Kurs Merkezi olarak eğitim ve öğretime sunulmuş klasikleşmiş çalışma metotlarının dışında öğrencilerimize uyguladığımız Uğur Dijital, etap programı, bir sorun var mı soru çözüm saati, deneme sınavları, konu ve kazanım eksiğine göre öğrencilerimize uyguladığımız pekiştirme materyalleri, öğrenci koçluğu sistemimiz başarıyı getirdi. Uğur Okulları 55 Yıllık deneyim, başarı ve vizyonuyla öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlıyor. Her biri alanında deneyimli eğitmen kadrosuyla, sunulan çağdaş eğitim ortamı öğrencilerimizin sorgulama ve analitik düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Öğrenci ve velilerimizin kursumuza göstermiş olduğu yoğun talepten dolayı mutluyuz. Kitlesel başarıyı önemsiyor her öğrencimizin başarısı ile gurur duyuyoruz” dedi.

TİKANKUŞ, “Kusumuzda yüz yüze eğitim verirken aynı zamanda teknolojinin destekleyici, tamamlayıcı, geliştirici özelliklerinden de faydalanıyoruz. Kişiye özgü ve yapay zeka tabanlı hibrit eğitim platformumuz Uğur Dijital ile öğrencilerimiz bilgiye her yerden  7/24 ulaşabilme imkanı buluyor. Alanında uzman ve deneyimli akademik kadromuzun oluşturduğu online ders içeriklere ulaşabilen öğrencilerimiz, hedeflediği üniversite için bir yol haritası oluşturma şansı buluyor, başarı grafiğini kayıt altında tutabiliyor. Kursumuzda ana ders programının dışında hayata geçirdiğimiz programlarımız ile öğrencilerimiz sınavlara eksiksiz hazırlanma fırsatı yakalayabiliyor. Uyguladığımız Bir Soru’n Var Mı? Saati ile sorular yanıtsız kalmıyor. Öğrencilerimiz, ders saatleri dışında çözemediği soruları öğretmenleriyle birbir çözme imkanı buluyorlar. Etap programı (eksik tamamlama programı) ile öğrencilerimiz,ders sonrasında katılacakları ETÜT saatleri ile pratiklerini geliştirme ve eksiklerini giderme fırsatı bulurken hem bireysel hem de grup çalışmaları sayesinde eksik konuları kalmıyor. Gece Modu uygulaması ile öğrencilerimiz derslerin bitiminden sonra ek soru çözümleri, ders pekiştirme çalışmaları gerçekleştirebiliyor. Gece Modu uygulamamız ile kursumuzu, her Perşembe saat 22:00’a kadar öğrencilerimizin öğretmenleri eşliğinde ders çalışması için açık tutuyoruz. Her hafta gerçekleştirmiş olduğumuz Türkiye Geneli Deneme Sınavlarımız ile öğrencilerimizin test pratiğini artırmasını sağlıyoruz. Yıl boyunca uyguladığımız hem TYT  hem de AYT Deneme sınavları, öğrencilerin gerçek sınav tecrübesine benzeyen bir test ortamında sınava girmelerini sağlar. Bu, öğrencilerin gerçek sınavda karşılaşacakları stres, zaman baskısı ve soru türleri gibi faktörleri deneyimlemelerine yardımcı oluyoruz. Kariyer Kulübü çalışmalarımız ile  öğrencilerimiz; üniversite buluşmaları, meslek tanıtımları, kariyer söyleşileri, öğrenci danışmanlıkları ve başarı tüyoları gibi yol gösterici çalışmalar ile geleceklerini şekillendiriyor. Kursumuzda, U-Check Up programı ile öğrencilerimizin bilişsel ve kişisel gelişim alanlarına yönelik ölçüm yapıyor. Elde edilen veriler doğrultusunda rehber öğretmenlerimiz yönlendirmelerde bulunularak öğrencilerin gelişimini takip ediyor” dedi.

GLOBAL, yenilikçi ve öncü yaklaşımları ile 55 yıldır eğitim sektörüne yön veren Uğur Kurs’un 1968 yılında başlayan eğitim yolculuğu, bugün Türkiye’nin 55 ilinde toplam 141 kurs ile devam ediyor. Uğur markasının yarım asrı aşkın deneyimiyle öğrenciler; akademik ve bireysel becerilerini geliştirirken, kişiye özgü danışmanlar ile kariyer planlaması yaparak hayallerindeki üniversiteye hazırlanıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.