SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Uğur Kurs Merkezi yine zirvede

Bu haber 22 Ağustos 2023 - 1:32 'de eklendi.

Türkiye Genelinde 17-18 Haziran 2023 tarihlerinde 3 milyon 527 bin 443 aday ile rekor başvurunun yapıldığı 2023 YKS’nin tercih işlemleri geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı. Sınav ve yerleştirme sonuçlarındaki başarıya Torbalı Uğur Kurs Merkezi damga vurdu.

2007-2008 eğitim öğretim dönemine Torbalı’nın tek üniversiteye hazırlık kurs merkezi olarak başlayan Torbalı Uğur Kurs Merkezi eğitimdeki başarısını koruyarak ilçeye hizmet vermeye devam ediyor. Öğrencilerin günlerdir merakla beklediği Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı Yerleştirme sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Adaylar yerleştirme sonuçlarını ÖSYM’nin aday işlemleri sayfasından Tc. Kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yapıp öğrenebilecekler. Açıklanan sonuçların ardından bir basın açıklaması gerçekleştiren Torbalı Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Yıldırım BAYTEKİN,” Öğrencilerin yaklaşık 1 yıldır yoğun emek sarf ederek hazırlandıkları YKS Yerleştirme Sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Özel Torbalı Uğur Kurs Merkezi öğrencileri sınav maratonu boyunca alanında uzman eğitim kadrosu ile çalıştılar. 17 yıldır ilçemize eğitim öğretim alanında kaliteli eğitimi vermekteyiz. İlçemizde derece yapan öğrencilerimi tebrik ediyorum. Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık, Veterinerlik, Mühendislik, Beslenme ve Diyetetik, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik ve çeşitli sağlık alanları ile Hukuk, Psikoloji, PDR, çeşitli öğretmenlikler gibi farklı alanlara yerleştiler.”

Baytekin, “Yıllardır binlerce gencin hayallerini gerçeğe dönüştürmekte yardımcı olduğumuz için gurur duyuyoruz. Kararlı, azimli, araştıran, özgüveni yüksek, başarılı bir nesil yetiştirmeyi hedefleyen Torbalı Uğur Kurs Merkezi , eğitim sektörünün yeni bir sayfa açtığı bu dönemde öğrencilerinden aldığı güç ve çağdaş eğitim çizgisiyle büyük başarılara imza atmaya devam edecek. Eğitim kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeden öğrencilerimize en iyi eğitimi vermeyi amaç edindik. Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında derece yapan öğrencilerimizi tebrik eder, bu başarının mimarı olan öğretmenlerimizi ve ailelerimizi kutlarım. Ülke olarak en büyük ihtiyacımız eğitim ve öğretimdeki başarıdır. Çünkü kalıcı büyümenin, istikrarlı gelişmenin olmazsa olmazı eğitimdir. Bizler bu yolda her zaman öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Torbalı Uğur Kurs Müdürü Simge TİKANKUŞ, “Uğurlu öğrencilerimizin hayalini kurdukları ve eğitim almak istedikleri üniversiteler için yaptıkları tercihlerin sonuçları açıklandı. Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin, üniversite hayatına attıkları bu ilk adımda tebrik ediyor, üniversite hayatlarında başarılar diliyorum. En büyük idealimiz öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken ülkemizin geleceğine katkı sunmak. Bu anlayışla çıktığımız eğitim yolculuğumuzda Torbalı Uğur Kurs Merkezi olarak bu yıl da güzel başarılara imza attık.  Öğretimde 17. Yılına girecek olan Torbalı Uğur Kur Merkezi, her geçen gün başarı grafiğinden asla ödün vermeyerek her geçen yıl ki başarısını daima daha da ileriye götürmekte. Torbalı Uğur Kurs Merkezi olarak eğitim ve öğretime sunulmuş klasikleşmiş çalışma metotlarının dışında öğrencilerimize uyguladığımız Uğur Dijital, etap programı, bir sorun var mı soru çözüm saati, deneme sınavları, konu ve kazanım eksiğine göre öğrencilerimize uyguladığımız pekiştirme materyalleri, öğrenci koçluğu sistemimiz başarıyı getirdi. Uğur Okulları 55 Yıllık deneyim, başarı ve vizyonuyla öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlıyor. Her biri alanında deneyimli eğitmen kadrosuyla, sunulan çağdaş eğitim ortamı öğrencilerimizin sorgulama ve analitik düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Öğrenci ve velilerimizin kursumuza göstermiş olduğu yoğun talepten dolayı mutluyuz. Kitlesel başarıyı önemsiyor her öğrencimizin başarısı ile gurur duyuyoruz. Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye, belirtilen süre içerisinde başvurmaları gerekiyor. Elektronik kayıt yapan adaylar, üniversiteleri tarafından duyurulan belgelere ve tarihe göre işlem yapacaklar” dedi.

Global, yenilikçi ve öncü yaklaşımları ile 55 yıldır eğitim sektörüne yön veren Uğur Kurs’un 1968 yılında başlayan eğitim yolculuğu, bugün Türkiye’nin 55 ilinde toplam 141 kurs ile devam ediyor. Uğur markasının yarım asrı aşkın deneyimiyle öğrenciler; akademik ve bireysel becerilerini geliştirirken, kişiye özgü danışmanlar ile kariyer planlaması yaparak hayallerindeki üniversiteye hazırlan

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.