SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Uğur Dijital öğrencileri geleceğe hazırlıyor

Bu haber 20 Eylül 2021 - 20:45 'de eklendi.

Torbalı Uğur Kurs ile öğrenciler, akademik ve bireysel becerilerini geliştirirken, kişiye özgü danışmanlar ile kariyer planlaması yaparak üniversiteye hazırlanıyor.

Üniversite sınavlarına hazırlıkta konu anlatımları ve soru çözümlerinin yanı sıra öğrencilere yeni bir bakış açısı kazandıran Uğur Kurs, planlama, öğrenme, uygulama, ölçme ve değerlendirme süreçlerini takip ederek, eğitimin çıtasını yükseltiyor. Uğur Dijital’da sınırsız hazırlık imkanlarının bulunduğunu söyleyen Kurs Müdürü Buse Öz, “Yapay zekâ tabanlı kişiye özgü öğrenme ve öğretme platformu Uğur Dijital ile sınavlara hazırlıkta bir ekol olan Uğur Kurs kalitesiyle öğrencilerimizi hedeflerine taşıyoruz. Uğur Dijital’de dersler ve ders videoları, alıştırma testleri, ödevler, Sınavlar, sınav raporları, performans hesaplamaları, öğrencileri başarılarına giden yolda tutmak için bildirimler, üniversite hedefleri ve tercihlerinin yanı sıra zengin içerik, kolay arayüz, kişileştirilmiş öneriler, tüm eğitici bilgilerin takibi yer alıyor.

‘KİŞİYE ÖZGÜ ÖĞRETİM MODELİ’ UYGULANIYOR

Kurs Müdürü Buse Öz, “Veli ekranlarının da bulunduğu Uğur Dijital’de öğrencinin akademik raporu ve durumu ile ilgili önemli güncellemeler kolayca takip edilir. Her öğrenci özeldir. Her öğrenci öğrenir; fakat, farklı öğrenir. Her öğrencinin algı ve becerileri, akademik alt yapıları, bilgiye ulaşma şekilleri, çalışma alışkanlıkları ve derse olan motivasyonları farklıdır. Uğur Kurs’un psikolojik danışmalık ve rehberlik sisteminde, bu farklılıklar göz önünde bulundurularak ‘Kişiye Özgü Öğretim Modeli’ uygulanmaktadır” şeklinde konuştu.

BUSE ÖZ, PDR BİRİMİ ÇALIŞMALARINDAN BAHSETTİ

Psikolojik danışmanlık ve rehberlik hakkında da bilgi veren Öz, sözlerini şöyle sürdürdü; “PDR Birimi çalışmaları, her bireyin farklı yetenekleri, ilgileri ve beklentileri olduğu ilkesi üzerine kuruludur. Öğrencinin merkez alındığı bu anlayışta, her birey duygu, düşünce ve değerler sistemi ile bir bütün olarak görülmektedir. Rehberlik faaliyetlerimiz öğrencilerin akademik, sosyal,  duygusal yönlerini ve kariyer gelişimlerini bir bütün olarak desteklenmesi üzerine planlanmaktadır. PDR Birimi, yaptığı tüm çalışmalarda, sınavlara hazırlık aşamasında olan gençlerimizin var olan potansiyellerinin tamamını kullanmalarını sağlayarak, verimliliği artırmak, doğru seçim yapabilmelerini sağlamak, gerçekçi kararlar alabilmelerine yardımcı olmakta, kişisel ilgi ve yeteneklerine uygun okullarda eğitim görmelerini sağlamayı amaçlamaktadır” diye konuştu.

HER YIL BAŞARILARINA ‘BAŞARI’ KATIYORLAR

Uğur Kurs Müdürü Buse Öz, sözlerini şöyle tamamladı; “14 yılda Torbalı’da 84 öğrencimizi Tıp, 93 öğrencimizi Diş Hekimliği, 76 öğrencimizi Eczacılık, 204 öğrencimizi Mühendislik ve Mimarlık, 57 öğrencimizi Hukuk, 208 öğrencimizi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerine uğurladık. Bu başarımızı her geçen yıl katlayarak farkımızı gösteriyoruz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.