SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ücretsiz Tanıtım Dersleri için sınırlı sayıda kontenjan kaldı!

Bu haber 15 Ağustos 2022 - 21:17 'de eklendi.

Yetiştirdiği nitelikli öğrencilerle başarının adresi olan Yeniay Akademi, 3,4,5,6,7,8’nci sınıf öğrencileri için ücretsiz ders vermeye başladı. Kurum yetkilileri, ciddi rağbet gördüğünü ve sınırlı sayıda kontenjan kaldığını anlattılar

TORBALI’NIN en önemli kurs merkezlerinden olan Yeniay Akademi, eşi benzeri görülmemiş bir uygulamaya imza atıyor. Yetiştirdiği nitelikli öğrencilerle başarının adresi olan Yeniay Akademi, 3,4,5,6,7,8’nci sınıflara ücretsiz ders vermeye başladı.

TOPLAM 25 Ağustos’a kadar sürecek olan uygulama boyunca öğrencilerine ücretsiz eğitim vererek ve sınava hazırlık aşamalarında onlara destek olacak. 2 haftalık süreçte genel tekrar, soru çözümleri ve deneme sınavı yapacak olan Yeniay Akademi, ilçede ve çevre ilçelerde yaşayan tüm öğrencilere hizmet veriyor.

TORBALI’DA fark oluşturmaya çalıştıklarını belirten Yeniay Akademi Kurs Merkezi yetkilileri, tüm öğrencileri 2 hafta boyunca devam edecek olan ücretsiz eğitime beklediklerini açıkladı. Kurs Müdürü Fatih Yıldız, yaptığı açıklamada, “3,4,5,6,7,8’nci sınıflarımız için kurs merkezimizde ücretsiz eğitimlerimiz başladı. Genel tekrar, soru çözümleri ve deneme sınavları ile öğrencilerimizi zorlu sürece iyi bir başlangıç yapmalarını sağlayacağız. Bugün başlayan ve iki hafta sürecek olan eğitimlerimize yoğun katılım oldu. Şu anda sınırlı sayıda kontenjanımız kaldı. Amacımız öğrencilerime en iyi şekilde hizmet verebilmek” ifadelerin kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.