SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ücretsiz bakım ve servis günlerine davet

Bu haber 19 Şubat 2024 - 0:13 'de eklendi.

Dünyanın önde gelen firmalarından Hero, Torbalı’da Bilgin Motor bünyesinde showrooma çıktı. Aralık ayında kapılarını açan Bilgin Motor, gördüğü ilgiden oldukça memnun.

3 AYDA bir ücretsiz bakım ve servis desteği de sağlayan firmanın İzmir’de toplam 7 adet şubesi bulunuyor. Firma yetkilisi Sevcan Bilgin, tüm Hero kullanıcılarını ücretsiz bakım ve servis günlerine davet etti.

İZMİR’DE 7 ADET ŞUBESİ BULUNUYOR

İZMİR’DE toplam 7 adet şubesi bulunan Bilgin Motor yetkilisi Sevdan Bilgin, “Torbalı’daki merkez mağazamız ile birlikte 7 adet şubemiz ile İzmir genelinde geniş bir bayi ağına sahibiz. Ödemiş, Tire, Menderes, Karşıyaka, Menemen ve Bergama şubelerimizde de motosiklet severlere hizmet veriyoruz” dedi.

TORBALI’DA 500 METREKARELİK DEV SHOWROOM

İZMİR-Aydın otoyolu üzerinde Merve Pide yanında 500 metrekarelik dev showroom ile müşterilerine hizmet veren Bilgin Motor, fiyat ve kalitesi ile motorseverlerin yoğun ilgisini görüyor. Kredi kartına vade farksız 9 taksit imkanı ile satışlarına başlayan Bilgin Motor, DASH 110, DASH 125, X Pulse 200 ve XMR 210 modelleri ile motorseverleri bekliyor.

ÜCRETSİZ BAKIM VE SERVİS

BİLGİN Motor’un satış ve satış sonrası hizmetleri ile müşterilerinin yanında olduklarını belirten firma yetkilisi Sevcan Bilgin, “Bilgin Motor olarak satış ve satış sonrası da müşterilerimizin yanındayız. Her 3 ayda bir ücretsiz bakım ve servis günleri düzenliyoruz. Tüm Hero Motor kullanıcılarını 17-18 Şubat tarihlerindeki ücretsiz servis ve bakım günlerimize davet ediyoruz” dedi.

Torbalı halkının yoğun ilgi gösterdiği Bilgin Motor, fiyat, kalite ve geniş servis ağı ile motorserverlerin ilgi odağı haline geldi. Torbalılı Ünal Koldaş’ın da tercihi Bilgin Motor oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.