SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Üç ismin katıldığı canlı yayında 1,5 saatte 220 bin liralık bağış topladı

Bu haber 06 Mart 2024 - 0:33 'de eklendi.

SMA hastası İkbal Bebek’in tedavi sürecine katkı konması için Torbalıspor Kulüp Başkanı Batuhan Atay Arslan ve Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sezai Yün  ile Torbalı Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Güneş Yılmaz katıldıkları canlı yayında 1,5 saatte 220 bin liralık bağış topladı.

TORBALI’DA, Spinal müsküler atrofi (SMA) Tip 1 teşhisi konan İkbal Kardeş’in yaşam mücadelesi sürüyor. İkbal’in tek şansı olan zolgensma tedavisi için gereken tutar 1 milyon 817 bin dolar. Ailenin başlattığı kampanya zaman zaman canlı yayınlarla devam ediyor. Yapılan canlı yayınların sonuncusuna dün Torbalı’daki kulüp başkanları katıldı. Torbalıspor Kulüp Başkanı Batuhan Atay Arslan ve Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sezai Yün, Ticaret Odası Genel Sekreter Yardımcısı Güneş Yılmaz ile birlikte dün yaklaşık 90 dakika süren bir yayın gerçekleştirdi.

ONUR KIVRAK DA KATILDI

SAAT 20:00’da gerçekleşen canlı yayında SMA savaşçısı İkbal için ciddi bir para toplandı. İki kulübün imzalı formalarının da satıldığı yayında 220 bin liralık bağış toplandı. Başkan Arslan’ın dostlarından Trabzonlu bir hayırsever iş adamı Torbalıspor formasına 61 bin lira verirken, Ayrancılar Gençlikspor’un forması da Erzincan’dan bir vatandaş tarafından 10 bin liraya alındı.  Başkanların ve Güneş Yılmaz’ın yakın çevresi, iş yaptığı kişiler ve sosyal çevresinin yaptığı bağışlar İkbal bebeğin ailesi ve sevenlerine büyük sevinç yaşattı. 2 aydır kampanyası devam eden İkbal Bebek için önemli bir bağış elde ettiklerini söyleyen aile, destekçilere teşekkür etti. Öte yandan canlı yayına Trabzonspor’un eski kalecilerinden Onur kıvrak ve YouTubeer – Sanatçı Bilal Hancı da katıldı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.